Antena Meniu Search
x

"Am început să mă gândesc la tot ce puteam face cu banii". Greșeala unui vânzător l-a făcut pe un american mai bogat cu peste 300.000 de dolari

Un bărbat din SUA trabuie să îi mulțumească vânzătorului de la un magazin și asta deoarece greșeala făcută de acesta l-a făcut mai bogat cu 300.000 de dolari după o extragere la lot. Mai exact, casierul i-a printat greșit biletul, ceea ce i-a adus acest premiu, notează NY Post.

de Adrian Popovici

la 25.11.2023, 16:48

Bilete la loto, imagine ilustrativă
Greșeala unui vânzător l-a îmbogățit cu 300.000 pe un american - Shutterstock

Michael Sopejstal spune că mergea la restaurantul său preferat când s-a oprit la un magzin pentru a-și încerca norocul la extragerea din statul Michigan, au anunțat oficialii loteriei într-un comunicat de săptămâna aceasta.

Bărbatul povestește că vânzătorul de la magazin nu i-a printat biletul așa cum și-a dorit inițial și că a decis să nu îl mai schimbe, ceea ce s-a dovedit, în cele din urmă, să fie o idee foarte bună.

"Mi-am verificat biletul într-o dimineață și am văzut că am câștigat 25.000 de dolari în fiecare an pe viață", a spus Sopejstal. "Am început imediat să mă gândesc la toate lucrurile pe care le puteam face cu banii și dacă voiam să iau toată suma sau să aleg opțiunea de anuitate (n.r. o serie de plăți egale). A fost un sentiment uimitor".

Greșeala vânzătorului l-a făcut mai bogat cu 300.000 de dolari

Pe acelaşi subiect

Norocosul american a avut nevoie de ceva timp pentru a reflecta dar, în cele din urmă, s-a prezentat la sediul loteriei pentru a-și ridica câștigurile la extragerea din 17 septembrie.

Norocosul câștigător a optat pentru o sumă forfetară și a plecat acasă cu suma considerabilă de 309.000 de dolari, asta după ce a achitat toate taxele cerute de statul Michigan, dar și de guvernul federal.

Nu este clar dacă vânzătorul neatent a primit un bacșiș pentru gafa care l-a îmbogățit pe Michael Sopejstal. Totuși, de-a lungul timpului au fost raportate mai multe cazuri în care câștigătorii la loterie au ținut să-și împărtășească norocul cu cei care le-au vândut biletele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Am început să mă gândesc la tot ce puteam face cu banii". Greșeala unui vânzător l-a făcut pe un american mai bogat cu peste 300.000 de dolari