Antena Meniu Search
x

După ce a câștigat 1,35 miliarde de dolari la loto, un american a decis să-și dea fosta nevastă în judecată. Ce ar fi făcut femeia

După ce a câștigat 1,35 miliarde de dolari la loto, un american a decis să o dea în judecată pe fosta soție, mama fiicei sale. Mai exact, bărbatul a decis să se adreseze instanței după ce aceasta ar fi împărtășit vestea cu rudele acestuia, transmite Fox Business.

de Adrian Popovici

la 22.11.2023, 19:02

Bilet la lot, imagine ilustrativă
După ce a câștigat 1,35 miliarde de dolari la loto, un american și-a dat fosta nevastă în judecată. Ce ar fi făcut femeia - Shutterstock

Bărbatul s-a adresat instanței după ce a câștigat loteria de stat Maine în ianuarie. El a ales o plata unică în numerar de 723,56 milioane, care după toate taxele i-ar fi adus peste 400 de milioane de dolari. Identitatea sa rămâne necunoscută, deoarece el a decis că își va revendica câștigurile prin intermediul unui fond de investiții pentru a-și proteja intimitatea.

În detaliile procesului obținute de jurnaliști, bărbatul, identificat doar ca "John Doe," vrea daune de la mama fiicei sale, identificată în proces ca "Sara Smith," pentru dezvăluirea câștigului deoarece, în acest fel, i-a făcut publică identitatea, punându-l în pericol.

Cu două săptămâni înainte ca bărbatul să-și revendice premiul, fosta soție a semnat un acord de confidențialitate prin care se angaja că nu îi va spune fiicei faptul că tatăl acesteia câștigat la loto până când aceasta nu va face 18 ani.

Ce vrea să obțină bărbatul de la fosta soție?

Pe acelaşi subiect

Potrivit documentelor, încălcarea acordului i-ar da dreptul bărbatului să ceară compensații materiale fără a i se cere să dovedească în mod clar faptul că acțiunile fostei soții l-au pus în pericol.

"Sara" se obliga să-și informeze fostul soț în termen de 24 de ore de la încălcarea acordului. Ea nu l-a informat despre această problemă după ce a vorbit despre câștig cu tatăl și mama acestuia. Vestea a ajuns apoi la sora lui, iar avocații nu exclud posibilitatea ca informația să fi ajuns la mult mai multe persoane.

Acum, bărbatul îi cere fostei soții să îi spună cine mai știe de câștigurile sale și, în plus, vrea cel puțin 100.000 de dolari pentru fiecare dată în care acordul de confidențialitate a fost încălcat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » După ce a câștigat 1,35 miliarde de dolari la loto, un american a decis să-și dea fosta nevastă în judecată. Ce ar fi făcut femeia