Antena Meniu Search
x

Galerie foto "A mers după afine". Un tânăr a murit într-o explozie, la doar 23 de ani, după ce a intrat cu mașina într-o zonă minată din Jîtomîr, în Ucraina

Tragedia a avut loc luni, 10 iulie, într-o pădure din regiunea Jîtomîr, în Ucraina. Tânărul și-a lăsat familia lângă un semn de avertizare, a ridicat bariera și și-a continuat drumul într-o zonă minată, pentru a culege afine. Din nefericire, mașina a dat peste o mină, a avut loc o explozie, iar șoferul de 23 de ani, locuitor al comunității Olev, a murit pe loc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.07.2023, 11:51

Potrivit unui comunicat al poliției, nenorocirea s-a produs lângă satul Rudnea-Hociînska din regiunea ucraineană Jîtomîr. Ignorând indicatoarele restrictive, o familie din localitate a intrat cu mașina într-o zonă minată. În fața semnelor care indicau accesul interzis și avertizau asupra prezenței minelor, șoferul a decis să meargă singur mai departe pe drumul de pâmânt, ridicând bariera.

Tânărul a murit pe loc, în urma exploziei

Din păcate, mașina a lovit o mină și a explodat, iar tânărul de 23 de ani a murit pe loc. Polițiștii au făcut apel către localnici și nu numai să respecte regulile de siguranță și au reamintit că este permis accesul în pădurile din regiune, cu excepția zonelor aflate la 20 de kilometri de granița cu Belarus și a zonelor ocupate. "Fii prudent și atent! Învățați copiii regulile de siguranță", a îndemnat poliția din Jîtomîr, în urma tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "A mers după afine". Un tânăr a murit într-o explozie, la doar 23 de ani, după ce a intrat cu mașina într-o zonă minată din Jîtomîr, în Ucraina