Antena Meniu Search
x

Ani grei de închisoare pentru bătrânul care a batjocorit de mai multe ori o elevă de 13 ani, în Marea Britanie

Gary Healey, un bărbat de 61 de ani, a fost condamnat la 14 ani de închisoare, după ce procurorii au dovedit că bătrânul a batjocorit de mai multe ori o elevă de 13 ani, în Marea Britanie.

de Redactia Observator

la 14.07.2021, 16:01

Bătrânul a început să o abuzeze pe elevă când aceasta avea doar 11 ani
Bătrânul a început să o abuzeze pe elevă când aceasta avea doar 11 ani - GMP via Daily Star
  • Eleva avea doar 11 ani când bătrânul a început să o abuzeze.

Gary Healey era un apropiat al familiei micuţei. De altfel, întreaga poveste a început chiar în urmă cu doi ani când bărbatul s-a oferit să o conducă pe micuţă la mătuşa şi unchiul său, iar pe drum a încercat să o sărute.

Conform Daily Star, procurorul Charlotte Johnson a demonstrat, în faţa magistraţilor de la Curtea Coroanei din Manchester, că Gary a devenit din ce în ce mai insistent în relaţia cu eleva, iar până la viol a fost un singur pas.

Mesajul transmis de bătrân, după ce a profitat prima dată de elevă

Primul moment în care bătrânul a profitat de minoră s-a produs în spatele dubiţei pe care acesta o utiliza de obicei. Gary i-a spus fetei să se aşeze pe o cutie, cât timp el şi-a dat pantalonii şi lenjeria intimă jos, iar apoi i-a ordonat să se dezbrace şi ea, spunându-i că o poate ajuta el să se dezbrace dacă ea se teme. Bătrânul a profitat de minoră, iar apoi, pe un ton autoritar, i-ar fi spus "să nu plângi că sigur ţi-a plăcut şi ţie".

De atunci, bătrânul a mai batjocorit-o de câteva ori pe minoră până când aceasta s-a confesat apropiaţilor, iar autorităţile s-au sesizat din oficiu. Procurorii au demonstrat comportamentul bătrânului, iar magistraţii l-au condamnat pe acesta la 14 ani de închisoare pentru faptele comise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Ani grei de închisoare pentru bătrânul care a batjocorit de mai multe ori o elevă de 13 ani, în Marea Britanie