Antena Meniu Search
x

Asistentă medicală din UK, concendiată după ce pacientul cu care avea o aventură de un an a murit în timpul unei partide de amor, în parcarea spitalului

Caz șocant în UK. O asistentă medicală a fost concediată după ce un pacient a murit, în timp ce cei doi întrețineau relații sexuale într-o mașină, în parcarea spitalului.

de Redactia Observator

la 04.07.2023, 19:47

Asistentă medicală din UK, concendiată după ce pacientul cu care avea o aventură de un an a murit în timpul unei partide de amor, în parcarea spitalului
Asistentă medicală din UK, concendiată după ce pacientul cu care avea o aventură de un an a murit în timpul unei partide de amor, în parcarea spitalului - The Sun

Penelope Williams, în vârstă de 42 de ani, nu a reușit să cheme o ambulanță la timp, când bărbatul cu care avea o aventură de un an s-a înnegrit brusc la față și a murit, chiar în timpul unei partide de amor. Bărbatul, cunoscut doar ca Pacientul A, a suferit un atac de cord în timpul unei întâlniri secrete noaptea târziu.. Femeia nu a sunat a urgențe, ci a sunat o colegă de muncă pentru a salva viața bărbatului care zăcea pe bancheta din spate a mașinii, semi-dezbrăcat, relatează The Sun.

În loc să sune la urgențe, femeia și-a sunat o colegă de serviciu

Asistenta, care era căsătorită, a fost acum concediată. Femeia a început să lucreze în spitalul respectiv în octombrie 2019. Bărbatul cu care avea o aventură frecventa în mod regulat secția de dializă și au început să se întâlnească în ianuarie 2021.

Un an mai târziu, îndrăgostiții s-au întâlnit în parcarea de la spital, înainte ca bărbatul să se îmbolnăvească grav. După ce colega pe care a sunat-o ca să-i ceară ajutorul a ajuns la fața locului, a constata că bărbatul nu respira așa că au chemat o ambulanță. 

Când l-au scos pe pacient din mașină, pantalonii îi erau în vine. Pacientul a murit ulterior din cauza insuficienței cardiace și a bolii cronice de rinichi”, a declarat un medic.

Asistenta le-a spus inițial polițiștilor că bărbatul i-a trimis un mesaj pe Facebook spunând că nu se simte bine, așa că ea „a venit să vadă ce se întâmplă. Dar mai târziu, ea a mărturisit poliției că au avut o aventură și a aranjat anterior să se întâlnească în parcare în acea seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Mapamond » Asistentă medicală din UK, concendiată după ce pacientul cu care avea o aventură de un an a murit în timpul unei partide de amor, în parcarea spitalului