Antena Meniu Search
x

Atacat de crocodil, un bărbat a muşcat reptila de pleoapă. Gestul i-a salvat viaţa fermierului australian

Situaţia neaşteptată, cu final fericit, în apropierea râului Finniss, din Teritoriul de Nord. Colin Deveraux, un fermier australian, a scăpat cu viață după ce a fost atacat de un crocodil, reușind să muște reptila pe pleoape.

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 14:24

Un fermier a scăpat cu viață după ce a fost atacat de un crocodil
Un fermier a scăpat cu viață după ce a fost atacat de un crocodil - Shutterstock

Colin Deveraux a fost atacat în timp ce se plimba prin apropierea râului Finniss, în Teritoriul de Nord. Crocodilul l-a mușcat de picior și l-a tras în apă.

A muşcat crocodilul de pleoapă

Deveraux a declarat că a reușit să se salveze mușcând crocodilul în pleoapă. "Eram într-o poziție atât de incomodă... dar, din greșeală, dinții mei i-au prins pleoapa. Era destul de groasă, am tras de pleoapă și mi-a dat drumul", a spus el pentru ABC News, potrivit Mediafax.

Bărbatul a petrecut o lună în spital din cauza rănilor. El a spus că a învățat o lecție din acest incident și că va fi mai atent în viitor. "Dacă crocodilul m-ar fi mușcat în altă parte, situația ar fi alta", a mai spus el.

Atacurile de crocodil sunt rare în Teritoriul de Nord, dar pot fi fatale. Ultimul atac mortal al crocodililor a avut loc în luna aprilie a acestui an, pe râul Kennedy din Peninsula Cape York, Queensland.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » Atacat de crocodil, un bărbat a muşcat reptila de pleoapă. Gestul i-a salvat viaţa fermierului australian