Antena Meniu Search
x

"Au spus că de vină e stresul". A aflat că mai are doar câteva luni de trăit, după ce a primit un diagnostic cumplit. Mama a 5 copii, ignorată săptămâni la rând de medicii din UK

O femeie diagnosticată cu cancer în stadiu terminal susține că a fost ignorată în mod repetat de medici, după ce aceștia i-au spus că are de fapt o infecție virală și că se simte rău din cauza „stresului” la care a fost supusă.

de Redactia Observator

la 24.04.2023, 22:45

Claire Francis, în vârstă de 38 de ani, a suferit de cancer la sân în 2021. După o mastectomie, femeia a crezut că a scăpat de boala cruntă și că se poate bucura de viață și de copiii ei. După mai multe vizite la diferiți doctori, a aflat că boala a recidivat și că mai are doar câteva luni, dacă nu zile, de trăit, relatează Mirror.

Claire a fost atât de îngrijorată că a mers de mai multe ori la medic pe o perioadă de patru săptămâni, a spus ea. Dar de fiecare dată a fost primisă acasă, medicii bănuind că are doar o infecție. Toate observațiile ei au fost ignorate, până când un doctor a decis că este cazul să o interneze pentru mai multe investigații. Claire a fost supusă mai multor analize, dar fără să găsească nimic concludent. Câteva zile mai târziu, medicii i-au spus foarte clar că boala nu a mai revenit și că este perfect sănătoasă.

Medicii i-au spus zile la rând că boala nu a revenit

Starea ei de sănătate a fost văzută ca un mister, așa că un alt medic a decis că este bine să efectueze o scanare RMN a întregului corp. În aceeași zi, 6 aprilie, i s-a spus că au găsit trei tumori cerebrale, care erau incurabile și una îi zdrobea nervul corzii vocale, motiv pentru care își pierduse vocea. Claire a fost mutată la Spitalul Municipal, Nottingham, pentru a începe tratamentul, unde i s-a spus apoi că are și cancer pulmonar. Femeia a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru a avea o traheostomie montată care să o ajute să respire. 

Pe acelaşi subiect

Nu ar fi trebuit să se ajungă niciodată la asta. Am fost la spital timp de patru săptămâni și, în cele din urmă, m-au internat. Au încercat să-mi spună că de vină este stresul. Am fost la neurologie pentru o a doua opinie și mi s-a spus că am trei tumori pe creier și cancer pulmonar".

Ea rămâne acum la Spitalul Municipal, unde este tratată pentru o infecție în piept și plămâni și pentru lichid în jurul inimii.Prietena din copilărie Sasha Karimjee, în vârstă de 39 de ani, lucrătoare de sprijin, a declarat: „Pe 22 aprilie, au spus că nu este cancer. Ea a spus: „Trebuie să existe un motiv” și a primit o a doua opinie și am găsit asta”.

Ea a descris-o pe Claire drept „loială, bună, grijulie și un suflet frumos”. Claire este mama a cinci copii, pe care i-a crescut de una singură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Au spus că de vină e stresul". A aflat că mai are doar câteva luni de trăit, după ce a primit un diagnostic cumplit. Mama a 5 copii, ignorată săptămâni la rând de medicii din UK