Antena Meniu Search
x

Băiețel de 8 ani, găsit mort în grădina unui resort din Fiji în care era în vacanță cu familia: "Te-am iubit din clipa în care am aflat că te port în pântec"

Un băiețel australian în vârstă de opt ani a murit electrocutat în timp ce se afla în vacanță cu părinții, în Fiji.

de Redactia Observator

la 14.02.2023, 15:42

Băiețel de 8 ani, găsit fără suflare în grădina unui resort din Fiji în care se afla în vacanță cu familia
Băiețel de 8 ani, găsit fără suflare în grădina unui resort din Fiji în care se afla în vacanță cu familia - GoFundMe

Băiatul, identificat de familie ca fiind Cairo Winitana din Sydney, stătea cu părinții săi la Club Wyndham Denarau Island Resort de pe coasta de vest a insulei principale din Fiji. Poliția din Fiji a spus că a fost găsit întins „nemișcat” lângă o grădină de flori a hotelului, joia trecută. A fost dus la spital în orașul Nadi din apropiere, dar micuțul nu a mai putut fi salvat, relatează BBC.

Micuțul ar fi murit electrocutat

„Informațiile inițiale din anchetă susțin că băiețelul ar fi fost electrocutat, însă autopsia va trebui să confirme acest lucru”, a spus poliția din Fiji. Băiatul era cetățean neozeelandez, dar rezident în Australia, au adăugat ei. Ministerul Afacerilor Externe și Comerțului din Noua Zeelandă oferă asistență familiei, a declarat un purtător de cuvânt.

„Te-am iubit fiul meu din clipa în care am aflat că te port în pântec și te voi iubi pentru totdeauna”, a scris pe Facebook într-un mesaj emoționant mama micuțului, Amber.

„După cum vă puteți imagina cu toții, aceasta este o pierdere devastatoare pentru familia noastră”. Un purtător de cuvânt al stațiunii a descris moartea drept un „accident tragic” și a exprimat „condoleanțe din inimă” familiei.

Stațiunea va efectua o investigație completă și va coopera pe deplin cu poliția și autoritățile locale, a spus purtătorul de cuvânt. Cunoscută pentru stațiunile și hotelurile sale de lux, Insula Denarau se află la aproximativ 5 km nord-vest de Nadi, al treilea oraș ca mărime din Fiji.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Băiețel de 8 ani, găsit mort în grădina unui resort din Fiji în care era în vacanță cu familia: "Te-am iubit din clipa în care am aflat că te port în pântec"