Antena Meniu Search
x

"Avea o inimă pentru oameni în general". Tânără de 16 ani, ucisă de fulger în timp ce era la vânătoare cu tatăl ei, în SUA. Bărbatul a supraviețuit miraculos

Ucisă lângă tată. O adolescentă de 16 ani a murit în mod tragic după ce a fost lovită de un fulger, când era la vânătoare cu tatăl ei.

de Redactia Observator

la 30.09.2023, 11:07

Tânără de 16 ani, ucisă de fulger în timp ce era la vânătoare cu tatăl ei, în SUA
Tânără de 16 ani, ucisă de fulger în timp ce era la vânătoare cu tatăl ei, în SUA - Facebook

Baylee Holbrook, în vârstă de 16 ani, și tatăl ei au fost amândoi răniți după ce un fulger a lovit un copac, în Florida. Tatăl ei și-a pierdut cunoștința dar s-a trezit mai târziu și și-a găsit fiica inconștientă și nu respira. Baylee Holbrook a fost transportată de urgență la spital, unde a murit două zile mai târziu, au spus oficialii, potrivit BBC.

Tatăl a supraviețuit nenorocirii

 „Îi pasă atât de mult de toți ceilalți”, a declarat Willie McKinnon, un prieten de familie și pastor.

„Avea inimă pentru prietenii ei, oamenii pe care îi iubește, oamenii cu care intră în contact și avea o inimă pentru oameni în general”, a spus el.

Baylee trăia o viață minunată, ca un copil de 16 ani. Din păcate, viața ei s-a scurs mai repede decât trebuia. Fata era majoretă la liceul ei iar prietenii au declarant că una dintre pasiunile ei era să vâneze. Biroul Șerifului din Putnam a avertizat că a existat o creștere a fulgerelor în această săptămână în zona Palatka, la aproximativ 96 km sud de Jacksonville.

În medie, 28 de persoane din SUA mor în fiecare an din cauza fulgerelor, potrivit datelor colectate de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC). CDC a remarcat că Florida, Texas, Colorado, Carolina de Nord și Alabama au cele mai multe decese de genul acesta și că 73% dintre decese au loc în lunile de vară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Avea o inimă pentru oameni în general". Tânără de 16 ani, ucisă de fulger în timp ce era la vânătoare cu tatăl ei, în SUA. Bărbatul a supraviețuit miraculos