Antena Meniu Search
x

Video Aventura unui turist găsit dezbrăcat pe o plajă din Thailanda, după o "petrecere-monstru". Tânărul spune că nu-şi aminteşte nimic din ultimele două zile

Un turist britanic a avut parte de o aventură de proporţii în Thailanda, unde venise pentru a participa la o nuntă. Bărbatul în vârstă de 30 de ani s-a trezit complet dezbrăcat pe plajă, iar la sosirea poliţiştilor le-a dat bătăi de cap atât oamenilor legii, cât şi translatorului cu care nu se înţelegea cu niciun chip. Acesta a mărturisit că nu-şi aminteşte nimic din ultimele două zile petrecute în ţara asiatică. Incidentul a fost filmat de localnicii deoportivă amuzaţi şi îngrijoraţi pentru soarta bărbatului.

de Redactia Observator

la 02.11.2022, 16:34

Adus la mal, turistul le-a dat bătăi de cap poliţiştilor
Adus la mal, turistul le-a dat bătăi de cap poliţiştilor - Captură video YouTube

Un turist britanic, ajuns în Thailanda pentru o nuntă, s-a trezit dezbrăcat pe o plajă după o "petrecere-monstru". Bărbatul le-a spus poliţiştilor că nu-şi aminteşte nimic din ultimele două zile. Iniţial, se credea că acesta, originar din Epsom, Surrey, s-a distrat până în zori, consumând în tot acest timp cantităţi mari de alcool şi marijuana - acum legală în ţara asiatică. În dimineaţa următoare, localnicii insulei Koph Samui l-au observat împleticindu-se pe malul apei, doar în "costumul lui Adam". Potrivit Daily Mail, acesta fredona cât îl ţineau plămânii "cântece de galerie". Nu s-a rezumat să se plimbe pe plajă, ci a intrat chiar şi în apă, unde a înotat la o distanţă considerabil de mare de ţărm.

Adus la mal, turistul le-a dat bătăi de cap poliţiştilor

Un pescar cu intenţii bune a încercat să-l ajute pe bărbatul în stare de ebrietate, care ar fi avut însă o reacţie agresivă. I-ar fi strigat localnicului să "plece să-l întâlnească pe Dumnezeu", îmbrâncindu-l în apă. Poliţiştii alertaţi de oameni au sosit în grabă şi l-au adus pe englez la mal. Dar nici atunci bărbatul nu s-a liniştit. Încă dezbrăcat, a protestat că vrea să rămână pe plajă, să mediteze. Incidentul le-a amintit multor utilizatori ai reţelelor de socializare de filmul "The Hangover II", o comedie în care un grup de prieteni are parte de experienţe similare în Thailanda, unde veniseră la nunta unuia dintre ei. 

În dimineaţa zilei de 29 octombrie, când turistul a fost ridicat de pe plaja thailandeză, un translator i-a sugerat să se întoarcă la hotelul unde era cazat, să facă un duş şi abia apoi să revină pentru a medita. Britanicul a refuzat propunerea, insistând că "are nevoie de relaxare". Imaginile filmate de localnici surprind întreaga "negociere" dintre bărbat şi poliţişti. "Da, înţeleg ce vrei să zici, dar nu prea e momentul potrivit. Sunt 12 poliţişti în jurul tău", i-a replicat traducătorul. Bărbatul a rămas ferm pe poziţii: "Nu, nu mă întorc. Lasă-mă să mă relaxez. Am venit aici pentru o nuntă".

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum s-a încheiat aventura englezului în Thailanda 

În cele din urmă, ofiţerii de poliţie i-au făcut turistului britanic un test pentru a depista dacă acesta a consumat droguri. Rezultatul a fost negativ. În schimb, l-au amendat pe bărbat pentru indecenţă în spaţiul public. În camera lui de hotel au fost găsite mai multe punguţe cu marijuana, lucru ce nu încalcă însă legislaţia ţării. Pescarul atacat spune că nu va depune plângere împotriva englezului: "Nu vreau să fie pedepsit. Mă simt uşurat că e în siguranţă acum. Poate că a băut prea mult sau vremea era prea fierbinte pentru el. S-a purtat puţin nebuneşte, dar sunt convins că e un om bun".

Căpitanul Aroon Moosikim, oficial în cadrul Biroului de Imigraţii Surat Thani, a declarat că turistul a ajuns pe insula thailandeză în data de 10 octombrie şi a fost cazat la un resort din apropiere. Angajaţii unităţii hoteliere au mărturisit că acesta li s-a părut gălăgios şi a provocat neplăceri celorlalţi clenţi. "Este un bărbat de 30 de ani din Marea Britanie", au confirmat autorităţile. "Îşi amintea că a fost la o petrecere, dar nimic altceva. Am întâmpinat dificultăţi în încercarea de a comunica, spunea lucruri de neînţeles. Îl vom monitoriza în continuare cu atenţie", au adăugat poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Aventura unui turist găsit dezbrăcat pe o plajă din Thailanda, după o "petrecere-monstru". Tânărul spune că nu-şi aminteşte nimic din ultimele două zile