Antena Meniu Search
x

Video Avertismentul unei femei după ce a găsit pubele pe mijlocul străzii, în toiul nopții, în Londra: ”Orice ar fi, nu ieșiți din mașină!”

O femeie a tras un puternic semnal de alarmă cu privire la o tactică folosită în ultima vreme de hoți pentru a-i prăda pe cei care circulă noaptea cu mașina. ”Orice ar fi, nu coborâți!”

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 05.10.2021, 15:21

Avertismentul unei femei după ce a găsit pubele pe mijlocul străzii, în toiul nopții. ”Orice ar fi, nu ieșiți din mașină!”
Avertismentul unei femei după ce a găsit pubele pe mijlocul străzii, în toiul nopții. ”Orice ar fi, nu ieșiți din mașină!” - captura TikTok

 Tânăra, din Marea Britanie, poveștește că se îndrepta spre casă, la volanul mașinii sale, după miezul nopții, când a văzut două pubele care îi blocau drumul.

Din instinct spune că a coborât din mașină pentru a elibera strada, crezând că e vorba de o farsă. Dar abia când a auzit foșnetul și a văzut oameni ieșind de pe o alee din apropiere și-a dat seama că e o ”tactică de a scoate oamenii din mașina lor pentru Dumnezeu știe ce motiv”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Tânăra a crezut inițial că e vorba de e o farsă

Tânăra a povestit totul pe contul ei de TikTok, (@izzyboyle), pentru a-i încuraja pe oameni, în special pe femeile aflate la volan, să împingă cu mașina pubelele de gunoi, decât să iasă din mașină și să le mute din drum.

„Am condus prin Peckham (un cartier din Londra) noaptea trecută la aproximativ 2 dimineața și cred că toată lumea ar trebui să fie conștientă de acest lucru, în special femeile. Am dat peste pubele de gunoi pe ambele benzi ale străzii, astfel încât nicio mașină să nu poată trece. Am crezut că este doar o farsă, așa că am ieșit să mut una dintre pubele. De îndată ce am ieșit am auzit foșnet și m-am uitat în direcția respectivă. Atunci am văzut oameni care ieșeau de pe o alee laterală. Am sărit înapoi în mașina mea și m-am gândit că, Doamne, asta este de fapt o tactică pentru a scoate oamenii din mașina lor, pentru Dumnezeu știe ce motiv, dar oricare ar fi sigur nu e ceva bun. Așadar, vreau doar ca toată lumea să fie conștientă dacă vedeți un coș de gunoi pe drum sau orice altceva, vă întoarceți ori îl împingeți cu mașina, dar nu ieșiți afară din mașină”, a spus ea, în avertismentul transmis pe TikTok.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Avertismentul unei femei după ce a găsit pubele pe mijlocul străzii, în toiul nopții, în Londra: ”Orice ar fi, nu ieșiți din mașină!”