Antena Meniu Search
x

„Băi, boule, dă în urmă, l-ai călcat”. Momentul șocant când un șofer se urcă cu roata pe piciorul unui bărbat care îl oprise în trafic, în Moldova

Incident dramatic în trafic. Un șofer a fost călcat pe picior de un alt conducător auto pe care îl oprise pentru că ar fi condus haotic și îi tăiase calea.

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 22:23

Momentul șocant a fost surprins de un martor care înregistra cu telefonul. Incidentul a avut loc în Telecentru, Chișinău.

Călcat pe picior 

Șoferul-victima vorbea cu polițiștii și solicita un echipaj, când celălalt ar fi vrut să plece. Atunci l-a călcat pe picior pe bărbat. Martorul care înregista i-a cerut să dea înapoi. “L-ai călcat bă baranule. Dă-i în urmă, băi, boule”.

Potrivit Unimedia, la fața locului au venit mai mulți polițiști, dar și o ambulanță, care i-a acordat ajutor medical șoferului rănit. Martorii afirmă că șoferul teribilist nu ar avea permis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » „Băi, boule, dă în urmă, l-ai călcat”. Momentul șocant când un șofer se urcă cu roata pe piciorul unui bărbat care îl oprise în trafic, în Moldova