Antena Meniu Search
x

Băiat cu "cei mai frumoşi ochi albaştri", ucis de "Diavolul reîncarnat". Amintiri dureroase din ziua crimei din UK

Durerea unei mame, care şi-a privit fiul dându-şi ultima suflare după ce a fost înjunghiat pe stradă, chiar lângă casă, e greu de descris în cuvinte. Devastată de tragedia care i-a răpit băiatul de doar 16 ani, o vânzătoare din Anglia, spune că "toată lumea s-a prăbuşit" la aflarea cumplitei veşti.

de Redactia Observator

la 25.03.2022, 15:43

Kennie Carter a murit fără nicio vină
Kennie Carter a murit fără nicio vină - Profimedia

La 47 de ani, o mamă din Marea Britanie îşi plânge fiul ucis brutal, în plină stradă, de un grup de necunoscuţi mascaţi. Joan Dixon a aflat că şi-a pierdut copilul de doar 16 ani în timp ce se afla la muncă, în ceea ce părea o altă zi obişnuită din viaţa ei. Apelul teribil a venit chiar de la fiica sa, care i-a spus dintr-o suflare că fratele ei, Kennie Carter, a fost înjunghiat la două minute de casă. Tatăl victimei, Glen Carter (51 de ani) se afla în acel moment în locuinţa familiei şi tocmai ce îşi luase rămas bun de la fiul său, relatează Mirror.

Băiatul şi-a dat ultima suflare sub privirile părinţilor devastaţi

Cu sufletul la gură, ambii părinţi s-au grăbit spre locul unde Kennie se zbătea între viaţă şi moarte. O ambulanţă ajunsese deja, iar medicii făceau eforturi să resusciteze adolescentul. Era o privelişte de coşmar pentru familia îndurerată. Băiatul fusese rănit mortal în zona toracică, iar decesul a fost declarat ulterior, la spital. Poliţiştii cred că incidentul face parte dintr-o serie de atacuri între grupări rivale. "Fiica mea a sunat şi mi-a spus să merg acolo unde Kennie fusese înjunghiat. Era chiar după colţul străzii. L-am găsit prăbuşit, inconştient, în timp ce două femei îl resuscitau. Nimeni nu putea face nimic. Au încercat din greu, dar în zadar", povesteşte Joan, mamă a patru copii. 

Ucigaşii copilului sunt "Diavolul reîncarnat", spune mama victimei

"Întrega lume s-a prăbuşit atunci şi acolo. Kennie era mezinul familiei. Nu m-aş fi aşteptat să primesc vreodată vestea că bebeluşul meu e pe moarte", mai spune femeia. Aceasta crede că ucigaşii fiului său nu pot fi decât "Diavolul reîncarnat". Poliţiştii au reţinut 14 tineri, sub suspiciunea de omucidere. Cu toţii au vârste cuprinse între 12 şi 17 ani.

"Fiul meu a murit fără niciun motiv. Era o persoană tăcută, un prieten loial", mărturiseşte Joan Dixon. Victima era pasionată de jocurile video, YouTube, maşini şi design grafic, iar visul său era să lucreze în industria auto. "Avea simţul umorului, râdea cu poftă şi avea cei mai mari şi frumoşi ochi albaştri". Aşa şi-a va aminti etern familia pe adolescentul ucis în circumstanţe misterioase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Băiat cu "cei mai frumoşi ochi albaştri", ucis de "Diavolul reîncarnat". Amintiri dureroase din ziua crimei din UK