Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bărbat arestat sub suspiciunea că ar fi omorât o mamă în 2012, în UK. Ce au descoperit anchetatorii la 10 ani de la dispariţia femeii

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost arestat sub suspiciunea că a ucis o femeie de 32 de ani, mamă a unui copil, în urmă cu zece ani. Cazul a fost redeschis după ce au apărut noi detalii care îl incriminează pe acesta.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.03.2022 , 13:43

Claire
Bărbat arestat sub suspiciunea că ar fi omorât o mamă în 2012, în UK - Captură foto / Mirror

Claire Holland avea 32 de ani când a fost văzută ultima dată plecând dintr-un restaurant din centrul oraşului Bristol, în iunie 2012. Din cauza lipsei de probe, anchetatorii au fost nevoiţi să renunţe la căutări. Totuşi, în noiembrie anul trecut, poliţia a redeschis cazul şi a lansat o nouă operaţiune de căutare cu scopul de a afla ce s-a întâmplat cu adevărat cu femeia, mamă a unui copil.

Noi imagini de pe camerele de supraveghere au fost făcute publice

Au apărut mai multe imagini de pe diferite camere de supraveghere care au surprins-o pe Claire în locuri ciudate, iar autorităţile au lansat un apel de ajutor cerând oricui ar avea vreo informaţie sau îşi aduce aminte ceva ce ar putea ajuta în anchetă să se prezinte la secţie.

Articolul continuă după reclamă

Claire, din Lawrence Weston, a plecat din restaurantul Seamus O'Donnell's situat pe strada St Nicholas în jurul orei 23:15 miercuri, 6 iunie 2012. Atunci a fost ultima dată când mama ar fi fost văzută. Pentru că nu reuşeau să dea de urma ei, familia a declarat dispariţia câteva zile mai târziu, relatează Mirror.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Detectivii care conduc ancheta au efectuat o operațiune amplă de căutare de probe în cazul dispariţiei lui Claire, în noiembrie anul trecut, fiind făcute mai multe percheziţii în diferite locaţii din Bristol. Un apel la poliţie care a inclus oferirea de imagini de pe camere de supraveghere în care apare Claire, imagini care au fost preluate şi de Echipa de Investigare a Crimelor Majore. Cerem oricui are informaţii care ar putea să ne ajute să se prezinte la secţie. Continuăm să oferim sprijin și actualizări familiei lui Claire și am cere ca intimitatea lor să fie respectată în acest moment”, a adăugat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Fiica femeii avea doar 9 ani la momentul dispariţiei mamei sale

În 2019, un bărbat de 37 de ani a fost arestat, dar în lipsa probelor a fost eliberat la scurt timp. Astăzi însă, la aproape 10 ani de la dispariţia femeii, bărbatul a fost din nou arestat de poliţie sub suspiciunea de omor.

În noiembrie anul trecut, mama, sora și fiica lui Claire au vorbit despre durerea pe care osimt în fiecare zi din cauza faptului că nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea şi nu pot închide acest apitol în lipsa unor răspunsuri. Fiica ei Rosie, care avea doar nouă ani în momentul în care mama ei a dispărut, a vorbit despre felul în care a fost inspirată să exceleze în atletism și acum în fotbal, în onoarea mamei sale.

- Ancheta este în continuă desfăşurare -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » Bărbat arestat sub suspiciunea că ar fi omorât o mamă în 2012, în UK. Ce au descoperit anchetatorii la 10 ani de la dispariţia femeii