Antena Meniu Search
x

Foto Băieţel de 10 ani, erou peste noapte. S-a luptat cu un câine şi l-a salvat pe frăţiorul său de 2 ani din colţii animalului, în UK

Un băiat de 10 ani din UK a devenit erou săptămâna trecută după ce şi-a salvat frăţiorul mai mic din colţii unui câine care a alergat în curtea unde aceştia se jucau.

de Redactia Observator

la 31.08.2023, 11:30

Caio Lewis, în vârstă de 10 ani, se juca cu fratele său, Jac, în vârstă de doi ani, în curtea din față a tatălui său sâmbătă seara. Atunci un buldog francez a fugit către ei. Dându-și repede seama de potenţialul risc, Caio a alergat spre fratele său mai mic pentru a-l apăra împotriva animalului, relatează The Sun.

„Băieții se jucau acasă la tatăl lor când câinele a fugit direct spre Jac”, a spus mama lui Caio, Lara Poyer, care locuiește în Llanelli. „Caio a observat că animalul alerga direct spre Jac și s-a dus direct și l-a împins din cale. În timp ce Jac alerga înapoi spre casă, câinele l-a mușcat pe Caio de coapsă”.

Băiatul nu a suferit răni grave

Lara l-a dus pe Caio la spital și, după de câteva ore, rana i-a fost tratată şi bandajată și a primit antibiotice pentr 6 zile. Acum se redresează și este recunoscător că frățiorul său nu a fost mușcat, deoarece rănile sale ar fi putut fi mult mai grave, având în vedere că este mult mai mic.

Pe acelaşi subiect

„Îl doare puțin, dar se descurcă bine. Suntem foarte mândri de el – a dat dovadă de mult simț și curaj să sară în fața lui Jac. Stăpânul câinelui și-a cerut scuze pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu vreau ca buldogul să fie pedepsit pentru că este un câine adoptat de pe străzi și, evident, a avut un trecut mai dificil”, a adăugat mama băieţilor.

Pentru fratele mai mic o muşcătură ar fi putut fi letală

Lara era însă conștientă că situația ar fi putut avea un rezultat mult mai grav dacă Caio nu ar fi fost acolo sau nu ar fi acționat la fel de repede. Ea a adăugat: „Acolo unde câinele l-a mușcat pe Caio, era echivalentul capului fratelui său în ceea ce privește înălțimea, deoarece Jac este atât de mic, așa că ar fi putut fi mult mai rău”. Poliția a fost anunțată despre incident și că ofițerii anchetează cazul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Băieţel de 10 ani, erou peste noapte. S-a luptat cu un câine şi l-a salvat pe frăţiorul său de 2 ani din colţii animalului, în UK