Antena Meniu Search
x

Galerie foto Băiețel de 12 ani, moarte îngrozitoare în subsolul unui bloc din Turcia. Copilul a fost răpit și ucis de bărbatul care făcea curățenie în imobil

Turcia este în stare de șoc. Un băiețel de doar 12 ani a fost răpit din grădina blocului în care locuia, dus în subsolul clădirii, apoi sugrumat până la moarte. Arestat pentru oribila crimă a fost chiar individul care făcea curățenie în imobil. Bărbatul ceruse familiei micuțului o răscumpărare de 400.000 de euro  și avertizase că-l va ucide dacă va fi anunțată poliția.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.05.2023, 15:17

Băiețelul se numește Haled Hayaked, fiul unui bijutier din Siria, care locuia cu familia sa în orașul turc Mersin. Micuțul a fost răpit luni la prânz, în timp ce se juca în grădina blocului. Imediat după răpire, după cum relatează protothema.gr, care citează presa turcă, o persoană necunoscută a sunat familia copilașului și a cerut o răscumpărare de 400.000 de euro, amenințând că, dacă va fi informată poliția, îl va ucide pe băiat. Doar că, imediat după convorbirea telefonică, părinții băiețelului au sunat la poliție, iar anchetatorii au început cercetările în zona în care Haled fusese văzut ultima dată.

Copilul a fost găsit mort în subsolul blocului, acoperit cu un covor. Fusese strangulat

În urma verificărilor și a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au ajuns la concluzia că Haled nu se îndepărtase de imobilul în care locuia împreună cu familia. 

Din păcate, nu după multi timp, copilul a fost găsit mort în subsolul clădirii, învelit cu un covor. Fusese strangulat. 

Suspiciunile s-au îndreptat imediat către bărbatul care făcea cărățenie în bloc, singurul care avea cheile de la subsol. În cele din urmă, polițiștii l-au arestat pe Hasan C., pe care îl acuză de omor.

Un vecin din bloc a declarat că individul acuzat de uciderea copilului ar fi participat la cercetările pentru localizarea micuțului, încercând să dea o mână de ajutor anchetatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Băiețel de 12 ani, moarte îngrozitoare în subsolul unui bloc din Turcia. Copilul a fost răpit și ucis de bărbatul care făcea curățenie în imobil