Antena Meniu Search
x

Băieţel de 4 ani, găsit mort în piscina din curtea familiei, în SUA. Părinţii l-au căutat cu disperare timp de 2 ore, după ce micuţul s-a strecurat afară

Avertisment tragic lansat de o familie din SUA, după ce şi-au găsit băieţelul de patru ani mort în piscina din curtea casei. Copilul se strecurase pe furiş din locuinţă şi a fost căutat ore bune înainte să fie făcută descoperirea tragică.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.06.2024 , 17:17

Biroul șerifului din comitatul Cleburne a dezvăluit într-o postare pe Facebook sâmbătă, 15 iunie, că băiețelul din Alabama a dispărut chiar înainte de ora locală 18.00. Barry Nolen de la Departamentul de Poliție din Ranburne a confirmat vestea sfâșietoare într-o postare pe Facebook în jurul orei 22:30 sâmbătă, precizând că băiatul a fost găsit decedat. „Aş dori să vă rog să păstraţi familia îndurerată în gândurile şi rugăciunile voastre”, a scris Nolan.

Medicul legist al comitatului Cleburne, Adam Downs, a identificat trupul fără viaţă ca fiind al lui Jarrell. "Pot confirma moartea lui DJ Jarrell. Un copil de 4 ani din Ranburne Al. A fost găsit într-o piscină din curtea casei familiei sale", a declarat Downs, potrivit Mirror. Autoritățile nu au făcute publice deocamdată alte detalii şi nu a menţionat cum a reușit băiatul să iasă din casă fără să fie observat.

Familia, îngenunchiată de durere după pierderea suferită

Articolul continuă după reclamă

Din primele informaţii însă, se pare micuţul „s-a strecurat” din casă într-un moment de neatenţie al părinţilor şi a fost găsit mort în piscină, după aproape 2 ore în care familia l-a căutat cu disperare. Medicul legist îndeamnă părinţii care au copii mici şi locuiesc în apropierea unei piscine să fie vigilenţi şi să nu-i scape din ochi.

"Am văzut la fața locului efectele înecului: familii forțate să își ia rămas bun de la cei dragi prea devreme", a declarat Debra Houry, medic-șef al CDC. „Vă rog, asiguraţi-vă că aveţi poarta închisă, că aveţi zona securizată astfel încât un copil să nu poată avea acces la piscină nesupravegheat”, sfătuieşte şi Down. El a precizat că agenţii nu au reușit inițial să îl observe pe băiat în piscină din cauza faptului că apa era "atât de tulbure". "Este doar una dintre acele circumstanțe în care apa era atât de tulbure în piscină încât nu se putea vedea fundul", a adăugat Downs.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Mapamond » Băieţel de 4 ani, găsit mort în piscina din curtea familiei, în SUA. Părinţii l-au căutat cu disperare timp de 2 ore, după ce micuţul s-a strecurat afară