Antena Meniu Search
x

Bărbat aproape să fie linșat de 20 de vidre cu pui, la un Zoo din Singapore: "Chiar am crezut că o să mor"

Un britanic a fost la un pas de a fi linșat de circa 20 de vidre, la o Grădină Zoologică din Singapore. Bărbatul a suferit zeci de răni în urma atacului și a mărturisit, pentru BBC, că a crezut că va muri.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 17:02

familie de vidre
Bărbat aproape să fie linșat de 20 de vidre cu pui, la un Zoo din Singapore: "Chiar am crezut că o să mor" - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Graham George Spencer a fost mușcat de 20 de ori în ciudatul atac al vidrelor, la Grădina Botanică a orașului-stat Singapore. Cu toate că nu este primul caz de acest gen, notează BBC, pasionații de vidre au ținut să precizeze că respectiva familie de necuvântătoare este una liniștită, de obicei.

Vidrele erau deja iritate din cauza unui alergător

Conform sursei citate, Spencer, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a mărturisit că se plimba cu un prieten prin respectiva grădină, pe 30 noiembrie, atunci când a fost atacat din senin de vidrele cu pui. Animalele ar fi fost provocate anterior de un individ care alerga prin zonă. "Pentru că era foarte întuneric nu le-a văzut. A intrat direct în ele. Le-a călcat", a povestit el, pentru publicația locală Motherboard.sg. Bărbatul a spus că s-a temut pentru viața lui, în timpul atacului. "Chiar am crezut că o să mor", le-a mărturist el celor de la Straits Times. Vidrele l-au mușcat de picioare și posterior, iar una dintre ele l-a mușcat de un deget cu care își apăra fața. Prietenul lui a încercat cu disperare să le îndepărteze pe necuvântătoare, însă doar cu țipete.

În cele din urmă, britanicul a scăpat cu viață și a mers la spital, unde medicii i-au găsit și tratat 26 de răni. A primit o injecție anti-tetanos și câteva antibiotice, dar a supraviețuit. Graham George Spencer a mărturisit că nu dă vina pe nimeni pentru ceea ce s-a întâmplat și că înțelege că animalele au încercat să-și protejeze puii, dar vrea ca alții să fie atenți și să nu pățească la fel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Bărbat aproape să fie linșat de 20 de vidre cu pui, la un Zoo din Singapore: "Chiar am crezut că o să mor"