Meniu
Search
x

Video Bărbat asasinat în plină stradă, în doar câteva secunde, lângă Aeroportul JFK din New York

Asasinat în plină stradă în cartierul Queens din New York. Un individ îmbrăcat cu o pelerină neagră a împușcat și ucis un bărbat chiar în timp ce acesta se urca la volanul autoturismului, arată o înregistrare publicată de New York City Police Department (NYPD). Agenții încearcă acum să dea de urma criminalului. Atenție, imagini ce pot avea impact emoțional.

De Redactia Observator la 10.09.2021, 16:57

Un individ ce părea a fi îmbrăcat în haine hasidice a ucis cu sânge rece un bărbat de 47 de ani, lângă Aeroportul Internațional John F. Kennedy din New York, luni dimineața, scrie The Daily Beast. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum criminalul, cu mască la față, pare a face reparații în compartimentul motor al mașinii sale, în timp așteaptă aparția victimei.

În momentul în care bărbatul de 47 de ani a deschis portiera autoturismului, pe partea cealaltă a străzii, asasinul a scos o armă de foc și l-a împușcat în cap. În doar câteva secunde, acesta s-a făcut nevăzut. Polițiștii din New York au publicat imaginile în speranța că vor primi mai multe informații despre criminal.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Bărbat asasinat în plină stradă, în doar câteva secunde, lângă Aeroportul JFK din New York