Antena Meniu Search
x

Bărbat condamnat la 22 de ani de închisoare în Anglia, pentru răpirea unei tinere. A bătut-o, violat-o şi înfometat-o timp de 4 zile

Un bărbad de 29 de ani din Kensington, Marea Britanie a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru răpirea unei tinere pe care a bătut-o, violat-o şi ţinut-o fără hrană şi apă într-o cameră încuiată, timp de patru zile.

de Redactia Observator

la 11.12.2021, 16:21

Tânăra a fost ţinută captivă patru zile
Tânăra a fost ţinută captivă patru zile - Poliţia Metropolitană

Abdul Awil a abuzat victima în perioada 28 septembrie- 1 octombrie anul trecut, potrivit judecătorilor care au decis vinerea aceasta arestarea lui, scrie Daily Mail. Anchetatorii au spus că Awil "a profitat de o femeie vulnerabilă care avea încredere în el şi a supus-o la o asemenea violenţă pe care nicio fiinţă umană nu ar trebui să o îndure vreodată"

Victima a povestit că bărbatul a atacat-o în faţa propriei case, în timp ce se întorcea de la o petrecere, apoi a forţat-o să intre în casă şi să se supună cerinţelor lui. El a agresat-o în mod repetat, lăsând-o inconștientă și i-a interzis să mănânce sau să bea. În cele din urmă, ea a căutat refugiu la casa unui membru al familiei, iar vărul ei a chemat o ambulanţă. Ulterior cei de la urgenţe au comunicat poliţiei cele întâmplate, iar oamenii legii au mers la casa tânărului pe 2 octombrie pentru a-l reţine.

Supusă unui tratament inuman timp de patru zile

Potrivit raportului, bărbatul ar fi negat orice implicare în acest caz, spunând că toate acuzaţiile care i se aduc sunt false.

„Victima a dat dovadă de un curaj imens în a veni în față și a spune ce i s-a întâmplat. Sperăm că va găsi un oarecare confort în sentința care a fost pronunțată. Aș îndemna orice victimă să vorbească cu noi. Avem ofițeri special instruiți care lucrează îndeaproape cu organizațiile partenere pentru a oferi suportul potrivit. Vă rugăm să nu suferiți în tăcere – suntem aici pentru a ajuta și vom face tot ce ne stă în putință pentru a urmări penal agresorii și pentru a obține dreptate pentru victime”, a delarat Gemma Harkin agentul care a condus ancheta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Bărbat condamnat la 22 de ani de închisoare în Anglia, pentru răpirea unei tinere. A bătut-o, violat-o şi înfometat-o timp de 4 zile