Antena Meniu Search
x

Ucigașul din SUA, care și-a violat fiica vitregă în fața mamei împușcate, a mărturisit o altă crimă înainte de execuție

Un bărbat din Mississippi, executat luna trecută pentru uciderea soției sale, în 2010, a făcut o declarație uluitoare în ultimele sale clipe de viață. Ucigașul, pe nume David Neal Cox, a dezvăluit că și-a ucis și cumnata, dispărută în 2007.

de Redactia Observator

la 08.12.2021, 11:31

Ucigașul din SUA, care și-a violat fiica vitregă în fața mamei împușcate, a mărturisit o altă crimă înainte de execuție
Ucigașul din SUA, care și-a violat fiica vitregă în fața mamei împușcate, a mărturisit o altă crimă înainte de execuție - Mississippi Department of Corrections/ nypost.com

David Neal Cox le-a spus avocaților săi că el este responsabil pentru uciderea în 2007 a Feliciei Cox, care a dispărut în Pontotoc, din nordul Mississippi, au transmis autoritățile, luni, într-o conferință de presă.

David Cox, în vârstă de 50 de ani, le-a dat avocaților săi indicații detaliate despre unde să-i găsească rămășițele, renunțând la privilegiul său de avocat-client la moartea sa, astfel încât aceștia să poată împărtăși informațiile procurorilor după execuția sa din 17 noiembrie, scrie nytimes.com.

Două zile mai târziu, avocații ucigașului au trimis o scrisoare prin care anunță autoritățile cu privire la mărturisirea făcută pe patul de moarte.

Ucigașul și-a împușcat soția și a violat-o pe fiica sa vitregă, în vârstă de 12 ani

Pe acelaşi subiect

La momentul în care a fost ucisă, Felicia Cox, care era căsătorită cu fratele lui David Cox, avea 40 de ani. David Cox fusese multă vreme principalul suspect în cazul dispariției femeii, au spus procurorii. 

Execuția lui David Cox prin injecție letală a fost prima în Mississippi în aproape un deceniu.

„Tot ceea ce a spus a fost că îi pare rău că mi-a luat-o pe mama și că moartea ei a fost lipsită de sens și că nu ar fi trebuit să-i facă niciodată rău”, a declarat Amber Miskelly, fiica Feliciei Cox, într-un interviu de marți.

Înainte de a muri, David Cox a mărturisit o a doua crimă

Amber Miskelly, în vârstă de 32 de ani, a spus că a primit luni o scrisoare de la avocații ucigașului în care își exprimă remușcarea pentru uciderea mamei sale.

„M-am simțit ușurată, dar m-a supărat din nou”, a spus Amber Miskelly, care locuiește în Ripley, Miss.

David Cox nu a spus cum și-a ucis cumnata, dar anchetatorii urmează să-i caute rămășițele. Este de așteptat să fie solicitat ajutorul antropologilor și arheologilor de la Universitatea de Stat din Mississippi, a spus el.

„El a fost ultima persoană care a văzut-o în viață în 2007, dar, desigur, nu a mărturisit niciodată nimic”, a spus procurorul.

Execuția lui David Cox, prima în Mississippi în aproape un deceniu

În mai 2010, David Cox a împușcat-o pe soția lui, Kim Kirk Cox, în vârstă de 40 de ani, care se despărțise de el. Femeia se mutase la casa unei surori, unde a și fost găsită moartă. Extrem de grav este că, în timp ce soția sa își dădea ultima suflare, David Cox și-a agresat sexual fiica vitregă, care avea atunci 12 ani, au spus autoritățile.

În 2012, David Cox a pledat vinovat pentru o acuzație de crimă capitală, trei acuzații de agresiune sexuală, două capete de acuzare de răpire, o acuzație de efracție și o acuzație de împușcare într-o locuință în timpul confruntării cu poliția.

Un juriu l-a condamnat la moarte mai târziu în acel an, dar execuția sa a fost amânată pe măsură ce a formulat apeluri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Ucigașul din SUA, care și-a violat fiica vitregă în fața mamei împușcate, a mărturisit o altă crimă înainte de execuție