Antena Meniu Search
x

Foto Bebeluş lăsat cu orele în maşina încinsă, aproape sufocat în timp ce mama juca la păcănele. Pedeapsa primită de australiancă

Jocurile de noroc i-au luat minţile unei tinere mămici din Australia. Furată de mirajul păcănelelor, femeia a petrecut mai bine de 5 ore în sala de jocuri, timp în care şi-a abandonat bebeluşul de doar 14 luni în maşină, într-o căldură toridă. La final, copilul era într-o stare deplorabilă, în convulsii, cu spume la gură, iar mama neglijentă a fost pedepsită cu închisoarea pentru fapta ei.

de Redactia Observator

la 10.02.2022, 15:52

Kaija Millar, o australiancă în vârstă de 34 de ani, şi-a lăsat bebeluşul de doar 14 luni singur, închis în maşina încinsă, timp de mai bine de 5 ore. Totul în timp ce femeia juca la aparate, sperând să se îmbogăţească, fără grija micuţului Easton care asuda în căldura toridă. Când a ieşit, într-un final, din sala de jocuri, copilul era într-o stare jalnică, aproape inconştient, în convulsii şi cu spume la gură, după ore întregi în care a agonizat la temperaturi de peste 37 de grade Celsius. 

Mama va plăti pentru neglijenţa ei după gratii

Autorităţile au condamnat aspru neglijenţa femeii, pe care au condamnat-o la trei ani de închisoare după ce a pledat vinovată, relatează Mirror. Kaija Millar a mărturisit că s-a speriat foarte tare şi a cerut ajutor oamenilor din hotelul Point Cook din Melbourne - locul unde jucase la păcănele cu preţul sănătăţii celui mic. Iniţial, ar fi pretins că bebeluşul e afectat de fumul inhalat după incendiile de vegetaţie din împrejurimi. Ulterior, însă, a recunoscut că micul Easton a stat în maşină, dar numai pentru două ore, cu gemurile deschise şi cu aerul condiţionat pornit. I-a implorat pe medici să nu-i spună soţului nimic, dar minciunile sale au ieşit la iveală curând, după verificarea imaginilor de pe camerele de securitate. 

Starea bebeluşului abandonat în maşina încinsă

Deşi copilul a supravieţuit, va rămâne pe viaţă cu dificultăţi respiratorii, transmit autorităţile locale. Iar judecătoarea Felicity Hampel spune că asta e o consecinţă directă a neglijenţei materne. "Nu e un accident tragic. Fiul vostru suferă pentru că l-aţi lăsat nesupravegheat în maşina încuiată, într-o zi caniculară. O mamă atentă ar fi fost conştientă că un astfel de comportament presupune riscuri imense pentru copil", i-a spus ea femeii. Avocaţii apărării au mizat pe depresia postnatală de care ar fi suferit Kaija Millar, fost şofer de Uber. Totuşi, aceasta a primit sentinţa cu închisoarea şi va pretrece următorii ani după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Bebeluş lăsat cu orele în maşina încinsă, aproape sufocat în timp ce mama juca la păcănele. Pedeapsa primită de australiancă