Antena Meniu Search
x

Foto Bibelou de porţelan, returnat familiei la 35 de ani după ce a fost furat în timpul unei spargeri, în Anglia: "Mi-a încălzit inima, părinţii mei ar fi uimiţi"

Un ornament din porţelan a fost returnat proprietarilor săi la 35 de ani după ce le-a fost furat din casă, în Anglia. Fiica posesorilor de drept ai obiectului a fost găsită datorită reţelelor sociale şi a unui preot celebru.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 31.08.2021, 17:56

Pachetul misterios, conţinând bibeloul, a fost livrat chiar secţiei de poliţie din Northamptonshire, Kettering, alături de un bileţel în care scria că a fost furat din Finedon în 1986, de la o familie cu numele Collcutt.

Bibeloul a fost returnat posesoarei de drept cu ajutorul preotului

Ofiţerul Pc Tamlin Rees a folosit pagina oficială de Facebook a secţiei de poliţie pentru a face o postare, în speranţa că oamenii ar putea da de urma posesorilor ornamentului şi l-a etichetat inclusiv pe preotul din Finedon, Rev. Richard Coles. Cel din urmă fusese cântăreţ în trupa The Communards din anii 1980, înainte de a deveni preot paroh şi prezentator BBC, motiv pentru care a reuşit prin prisma celebrităţii sale să dea de urma familiei.

Postarea sa virală a ajuns la fiica proprietarilor iniţiali, Catherine Merry, care a contactat poliţia pentru a revendica bibeloul în numele părinţilor săi, deoarece amândoi au murit în decursul celor 35 de ani.

„Răspunsul lor a fost cu adevărat copleşitor, mi-a încălzit inima, părinţii mei ar fi uimiţi. Cred că ar fi deosebit de mulțumiți de faptul că Rev Coles a făcut parte din rezolvarea misterului, sper că râd acolo în ceruri, până la urmă reţelelel sociale pot funcţiona cu adevărat făcând un bine. Cineva din satul nostru a auzit mai întâi de întâmplare şi s-a întrebat dacă nu cumva aş fi eu, iar în acelaşi timp preotul Coles a scris pe Twitter despre mersul la şcoală cu fratele meu, lucru pe care şi fiul meu l-a văzut. Să revedem ornamentul a fost extraordinar, a fost ca o întoarcere în timp la a fi din nou fetiţă. Familia noastră îi mulţumeşte enorm lui Tamlin, el a transformat totul într-o experiență extraordinară și chiar îl apreciem”, a spus Catherine Merry, potrivit belfasttelegraph.co.uk.

„În calitate de ofițer, am fost mai întâi surprins de modul în care am primit bibeloul și, așa cum ar fi orice ofițer, am fost dornic să încerc și să descopăr misterele din jurul acestui caz. A fost foarte plăcut să pot preda bibeloul după ce a lipsit atât de mult timp și să văd cât de fericită era Catherine, mai ales când își povestea amintirile din copilărie, în perioada în care era în casă, înainte să fie furat”, a conchis ofiţerul Tamlin Rees.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Bibelou de porţelan, returnat familiei la 35 de ani după ce a fost furat în timpul unei spargeri, în Anglia: "Mi-a încălzit inima, părinţii mei ar fi uimiţi"