Antena Meniu Search
x

Avocatul din Iași acuzat că şi-a omorât iubita gravidă s-a căsătorit în Penitenciar cu o studentă. În urmă cu un an, Monica cădea de la etaj doar în lenjerie intimă

Viața merge mai departe. Asta pare să își fi spus Sebastian F, avocatul din Iași acuzat că și-a ucis iubita însărcinată, după ce ar fi aruncat-o de la etaj după o ceartă.

de Monica Palade

la 21.11.2022, 15:30

Bărbatul s-a căsătorit în spatele gratiilor cu o femeie de 30 de ani, din Vaslui, studentă la Drept. Deși dacă este găsit vinovat de omor calificat, bărbatul riscă între 15 și 25 de ani de închisoare, noua sa parteneră de viață pare dispusă să îl aștepte oricât este necesar.

Căsătoria a fost oficializată în cadrul penitenciarului deoarece avocatul a fost mutat aici, din arest, imediat după ce a fost trimis în judecată. Acesta este deocamdată judecat, şi este posibil să nu beneficieze de aceleaşi drepturi ca un deţinut care execută pedeapsa în regim deschis sau semideschis, informează Ziarul de Iași.

O crimă aproape perfectă

În urmă cu un an, pe 18 iunie 2021, fosta lui iubită Monica C. era găsită fără viață în fața blocului, îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Ulterior, autopsia a arătat că fata, avocată stagiară, era însărcinată. La un an distanţă, iubitul femeii, avocat şi el, este acuzat de omor. Potrivit unor surse, cei doi tocmai se întorseseră de la o petrecere în noaptea în care femeia a murit. Ajunşi în apartament, aceştia ar fi pornit un scandal mostru, iar avocatul şi-ar fi împins iubita peste geam. Zgmotul provocat de cădere i-a alertat pe vecini, care când au văzut cadavrul în faţa blocului au sunat imediat la 112. Bărbatul a coborât să vadă ce s-a întâmplat abia după ce la faţa locului ajunseseră medicii şi oamenii legii. Potrivit anchetatorilor, Monica ar fi fost mai întâi sugrumată și apoi aruncată de la etaj.

Pe acelaşi subiect

Ce spun procurorii

"La data de 15.07.2022, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Felecanu Sebastian, avocat în Baroul Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, prevăzută de art. 188 al.1 C.p. şi art. 189 al. 1 lit. g) C.p. rap. la art. 199 al. 1 C.p. Inculpatului i-au fost aduse la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţia, în conformitate cu prevederile art. 309 C.p.p.

Faţă de inculpat a fost luată măsură reţinerii pentru 24 de ore, iar dosarul a fost înaintat către Curtea de Apel Iaşi cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive. Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție", au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Avocatul din Iași acuzat că şi-a omorât iubita gravidă s-a căsătorit în Penitenciar cu o studentă. În urmă cu un an, Monica cădea de la etaj doar în lenjerie intimă