Antena Meniu Search
x

Foto Bulldog, salvat după ce a fost abandonat într-un aeroport din SUA. Proprietara l-a părăsit când a aflat că nu-l poate lua în avion

O femeie care și-a abandonat câinele în parcarea unui aeroport înainte de a zbura a fost arestată și acuzată de cruzime împotriva animalelor.

de Redactia Observator

la 29.08.2023, 14:38

Un câine a fost găsit într-un cărucior într-o parcare după ce proprietara sa l-ar fi abandonat înainte de a zbura către o altă ţară. Allison Gaiser, în vârstă de 44 de ani, din Pennsylvania, se confruntă cu acuzații de cruzime față de animale, după ce și-ar fi lăsat câinele pe Aeroportul Internațional Pittsburgh, relatează Mirror.

Incidentul a avut loc pe 4 august, când Allison este acuzată că și-a abandonat buldogul francez după ce a fost informată de un membru al personalului companiei aeriene că animalul de companie nu o poate însoți într-o călătorie în Mexic și că trebuie să fie plasat într-o cuşcă mobilă pentru a zbura.

Câinele a fost găsit într-un cărucior

Departamentul de Poliție Județean Allegheny a dezvăluit că câinele a fost descoperit stând nesupravegheat într-un cărucior în parcarea a aeroportului. Poliţia a confirmat faptul că animalul se afla în stare bună. Investigațiile autorităților au stabilit că proprietara a lăsat în mod intenționat câinele în apropierea unei parcări înainte de a se îmbarca în zborul lor către o destinație de stațiune din Mexic.

Drept urmare, femeia se confruntă acum cu mai multe acuzații grave. „Am auzit de la mulți dintre voi și am vrut să oferim o actualizare despre câinele găsit pe Aeroportul Internațional Pittsburgh pe 4 august. În primul rând, câinele se află într-o stare bună. În ceea ce privește investigația, acum putem împărtăși acuzații care au fost depuse împotriva proprietarului câinelui, Allison Gaiser, în vârstă de 44 de ani, de la Kittanning. Anchetatorii au stabilit că Gaiser a abandonat în mod intenționat câinele în apropierea unei parcări înainte de a se îmbarca într-un avion către o destinație de stațiune din Mexic", a declarat într-o postare pe Facebook departamentul de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Bulldog, salvat după ce a fost abandonat într-un aeroport din SUA. Proprietara l-a părăsit când a aflat că nu-l poate lua în avion