Antena Meniu Search
x

Video Bungee jumping extrem: momentul în care coarda elastică se rupe în timpul saltului. Turistul din Thailanda a supravieţuit: "Era foarte sus, am închis ochii"

Imagini care taie răsuflarea, filmate în Thailanda. Un turist amator de senzaţii tari a supravieţuit unui salt cu coarda elastică ce i-ar fi putut fi fatal. Bărbatul în vârstă de 39 de ani din Hong Kong s-a trezit, brusc, în cădere liberă, după ce coarda s-a rupt.

de Redactia Observator

la 23.03.2023, 22:45

Un salt extrem: coarda elastică s-a rupt
Un salt extrem: coarda elastică s-a rupt - Twitter

O filmare terifiantă, cu un bărbat aflat la un pas de moarte, a devenit virală pe reţelele sociale săptămâna aceasta. Imaginile arată momentul în care un bărbat în vârstă de 39 de ani se prăbuşeşete în gol, după ce coarda elastică folosită în timp ce practica bungee jumping s-a rupt. Turistul, pe nume Mike, venise din Hong Kong în Thailanda şi era gata pentru o experienţă extremă. Dar nu şi-ar fi închipuit că finalul avea să fie acesta.

Un salt extrem: coarda elastică s-a rupt

Turistul a decis să împărtăşească aucm povestea, cu toate că incidentul s-a petrecut în luna ianuarie a acestui an. A sărit de la înălţimea unui bloc cu 10 etaje, în timpul vacanţei sale din oraşul Pattaya. Din fericire, coarda elastică s-a rupt când aproape ajunsese la nivelul apei şi bărbatul s-a scufundat în lac, fără a suferi răni grave. "Am aterizat pe partea stângă, aşa că acolo am fost cel mai vătămat", a povestit Mike pentru CNN. S-a ales cu vânătăi serioase: "Parcă m-ar fi bătut cineva".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La saltul său au fost martori mai mulţi prieteni cu care venise în vacanţă la Parcul de Aventură Changthai Thappraya Safari. Iniţial, Mike spune că ar fi vrut să încerce alte activităţi, însă şi-a adunat curajul pentru ceea ce i se părea cel mai spectaculos: bungee jumping. Mai ales că prietenii săi l-au provocat să facă acest pariu cu frica. "Era foarte sus, aşa că am închis ochii. Mi-am dat seama că s-a rupt coarda când am deschis ochii şi eram înconjurat de apă", îşi aminteşte bărbatul. A reuşit să înoate la suprafaţă, deşi picioarele erau încă legate între ele.

Reprezentanţii parcului tematic i-au returnat banii şi au acoperit costurile investigaţiilor medicale de care a avut nevoie turistul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Bungee jumping extrem: momentul în care coarda elastică se rupe în timpul saltului. Turistul din Thailanda a supravieţuit: "Era foarte sus, am închis ochii"