Antena Meniu Search
x

Bunicuţă de 89 de ani din Bristol, bătută crunt de îngrijitoare. Agresoarea ar fi consumat alcool şi substanţe interzise

Pavla Dolanska, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată după ce a atacat-o pe bătrâna pe care o avea în grijă. Femeia ar fi consumat cannabis şi opt doze de bere, înainte să o agreseze pe bunicuţa paralizată de 89 de ani, potrivit Mirror.

de Redactia Observator

la 23.11.2022, 18:00

Pavla Dolanska
Pavla Dolanska a fost arestată după ce a atacat-o pe bătrâna pe care o avea în grijă - Facebook

Femeia din Marea Britanie a atacat bunicuţa pe 17 aprilie 2021, "într-un moment de depresie și anxietate". Agresoarea nu și-a amintit cea mai mare parte a serii, din cauza consumului de alcool şi droguri. Ea a negat că ar fi responsabilă pentru atac, dar ulterior, a recunoscut în instanţă că este vinovată. Pavla a lucrat ca îngrijitoare pentru bătrână pe tot parcursul pandemiei de Covid-19, la casa ei din Bristol, Marea Britanie.

Doris Radford, în vârstă de 89 de ani, era paralizată în urma unei leziuni la nivelul măduvei spinării și suferise un accident vascular cerebral. Era imobilizată la pat, avea demență în stadiu avansat și nu se putea mişca aproape deloc. Presiunea de a o îngriji a devenise prea mare pentru Pavla. În seara atacului brutal, ea a trecut de două ori pe la magazinele din apropiere, de unde a cumpărat opt doze de bere. Ulterior, ea a consumat şi cannabis.

Bătrâna a murit la 17 zile după incident

În cadrul unei audieri care a avut loc luna trecută, agresoarea a recunoscut că este vinovată de vătămare corporală severă. În jurul orei 1 dimineața, ea i-a trimis un mesaj text lui Kelly Cutler - o altă îngrijitoare care se ocupa de Doris Radford - în care i-a transmis că "are nevoie de ajutor".

"Inculpata i-a spus (îngrijitoarei) că a bătut-o pe doamna Radford, așa că ea s-a dus să vadă și a descris ceea ce a văzut ca fiind șocant și dezgustător. Bătrâna era în pat şi prezenta vânătăi și răni. Avea dureri vizibile. Însăși inculpata părea că își regretă acțiunile, iar Kelly Cutler a sunat la poliție", a declarat procurorul Ehsanul Oarith.

Bătrâna a murit la 17 zile după incident, după ce a fost internată la spital şi a încetat să bea şi să mănânce. Judecătorul a condamnat-o pe Pavla la doi ani și jumătate de închisoare, dar a redus pedeapsa ulterior la un an și opt luni, datorită pledoariei sale de vinovăție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Bunicuţă de 89 de ani din Bristol, bătută crunt de îngrijitoare. Agresoarea ar fi consumat alcool şi substanţe interzise