Antena Meniu Search
x

Foto O mamă diabolică a minţit că fiica ei este bolnavă și a îndopat-o cu pastile pentru bani. Americanca este acuzată de crimă

O femeie, care a minţit că fiica sa este foarte bolnavă şi care a înşelat numeroşi oameni pentru a primi la schimb mii de dolari de la organizații de caritate și de la binevoitori, a pledat vinovată pentru moartea fetiţei.

de Redactia Observator

la 07.01.2022, 13:32

O mamă diabolică a minţit că fiica ei este bolnavă și a îndopat-o cu pastile pentru bani
O mamă diabolică a minţit că fiica ei este bolnavă și a îndopat-o cu pastile pentru bani - GoFundMe; Denver Police

Olivia Gant, în vârstă de șapte ani, a murit pe 20 august 2017, după ce a suferit timp de cinci ani de un ''catalog complex'' de boli despre care procurorii susțin că ar fi fost creat în mod deliberat de mama ei Kelly Turner.

În octombrie 2019, Turner a fost acuzată de 13 infracțiuni, inclusiv de crimă de gradul I, abuz asupra copiilor, furt, fraudă de caritate, fals și tentativă de influenţare a unui funcționar public. Acum, avocații care acționează în numele femeii, în vârstă de 43 de ani, au ajuns la un acord cu instanța de judecată. Ea a pledat vinovată pentru majoritatea acuzațiilor ce presupun pedepse mai mici, inclusiv abuzul asupra copiilor care a cauzat moartea prin neglijenţă, în schimbul renunțării la acuzația de crimă.

Turner trebuia să fie judecată la Tribunalul Districtual Douglas County în februarie. La începutul acestei săptămâni, judecătorul Patricia Herron a descris acordul de pledoarie drept o ''întorsătură oarecum de ultimă oră a evenimentelor''.

Detectivii au aflat că Turner a primit sute de mii de dolari în beneficii pentru tratamentul fiicei sale, însă autorităţile sunt de părere că respectivele boli erau inventate şi o acuză pe femeie de faptul că a înşelat oamenii care au vrut să o ajute. 

Pe acelaşi subiect

Bunicul copilei nu avea habar de planul diabolic 

Povestea a început în 2012, când Turner a dus-o pe Olivia la Spitalul de Copii din Colorado, susținând că copilul suferea de constipație. În următorii cinci ani, Olivia urma să sufere zeci de intervenții chirurgicale inutile și alte proceduri medicale.

Bunicul vitreg al fetei, Lonnie Gautreau, a descris-o ca pe un copil iubitor, cu o imaginație bogată, care ''adora să se joace cu păpușile ei''. El nu a aflat adevărul despre starea Oliviei decât după ce aceasta a murit, conform Daily Star

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O mamă diabolică a minţit că fiica ei este bolnavă și a îndopat-o cu pastile pentru bani. Americanca este acuzată de crimă