Antena Meniu Search
x

Casa morţii: Un bărbat, o femeie, două fetiţe şi un câine, găsiţi fără viaţă în locuinţa lor din Franţa

Descoperire de-a dreptul macabră într-o casă din departamentul Finistère, Franţa. O familie întreagă a fost găsită fără viaţă în locuinţa lor. De moarte nu a scăpat nici măcar câinele.

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 08:18

Alarma a fost dată de mama femeii de 38 de ani, care nu a mai reuşit să dea de fiica lor. Când poliţiştii au ajuns la faţa locului au avut parte de o surpriză şocantă. Niciun membru nu a scăpat cu viaţă.

O separare, motivul cumplitei descoperiri

„Primele observații făcute la fața locului nu au scos la iveală nicio urmă de vătămare externă sau de folosire a unei arme pe niciunul dintre cadavre”, a spus duminică procurorul. Cele două fete aveau 8 și 11 ani, mama 38 de ani. Tatăl a fost găsit spânzurat, scrie Le Parisien.

Micul oraş este în stare de şoc după descoperirea macabră de duminică dimineaţă, în jurul orei 11. Din primele informaţii: mama a fost găsită într-o cameră la etaj, cele două fetiţe într-o altă cameră, fiecare în patul său, iar bărbatul de 41 de ani, pe care poliţiştii l-au găsit spînzurat la parter, pe casa scării. A fost descoperit și cadavrul unui câine, probabil aparţinând familiei. Circumstanțele tragediei nu au fost încă stabilite.

Jandarmi, pompieri și ambulanțe au fost la fața locului. „Cu câteva minute mai devreme, alerta a fost dată de mama soției, care de sâmbătă nu a mai putut ajunge la fiica ei”, a spus procurorul duminică seara.

Referitor la împrejurări, „casa nu prezenta nicio dezordine aparentă. Drama pare să facă parte dintr-un context de separare a cuplului”. Ancheta continuă. Se vor efectua autopsii pentru a stabili cauzele decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Casa morţii: Un bărbat, o femeie, două fetiţe şi un câine, găsiţi fără viaţă în locuinţa lor din Franţa