Antena Meniu Search
x

Foto Cât plăteşte chirie un student român pentru o garsonieră de 27 de metri pătraţi în Olanda

Un student român aflat la studii în Olanda a povestit cât plăteşte pe chirie pentru o garsonieră de 27 de metri pătraţi.

de Redactia Observator

la 13.03.2024, 11:33

Cât plăteşte chirie un student român pentru o garsonieră de 27 de metri pătraţi în Olanda
Cât plăteşte chirie un student român pentru o garsonieră de 27 de metri pătraţi în Olanda - Het Parool

Cristian Iacob are 21 de ani şi studiază la o facultate de economie în Amsterdam. Tânărul locuieşte într-o garsonieră de 27 de metri pătraţi de peste un an şi plănuieşte să se mute în viitorul apropiat.

Cât plăteşte Cristian pentru un 27 de metri pătraţi cu un pat şi două birouri

Locuinţa este situată într-un complex pentur studenţi. În cei 27 de metri pătraţi încap un pat mic, două birouri şi un scaun ergonomic, spune Cristian. Unul dintre birouri e folosit pentru studiu, iar celălalt pentur servit masa. "Scaunul se rotește de la o masă la alta, în funcție de momentul zilei", explică studentul, potrivit parool.nl.

Bucătăria se află la intrarea în garsonieră, pe hol, însă tânărul spune că nu o foloseşte prea des, deoarece şi-a cumpărat un airfryer cu ajutorul căruia scapă de bătăile de cap cu gătitul.

Pentru cei 27 de metri pătraţi, Cristian plăteşte 1054 de euro pe lună. Chiria este 747 de euro, iar la această sumă se adaugă şi alte costuri, precum serviciile (57 de euro), energia (170 de euro) și mașinile de spălat comune (12 euro).

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Cât plăteşte chirie un student român pentru o garsonieră de 27 de metri pătraţi în Olanda