Antena Meniu Search
x

Cel mai bătrân câine din lume a împlinit 23 de ani: "Este minunat să ne aflăm astăzi aici și să o sărbătorim"

O cățelușă despre care se crede că este cel mai bătrân câine din lume și-a sărbătorit aniversarea de 23 de ani. Ladybug s-a născut pe 3 ianuarie 2000.

de Redactia Observator

la 05.01.2023, 19:28

Cel mai bătrân câine din lume a împlinit 23 de ani
Cel mai bătrân câine din lume a împlinit 23 de ani - FOX43 News

Mary Ho Hughes din Marietta, Pennsylvania, a adoptat-o pe Ladybug de la un adăpost de câini, după ce a fost abandonată acolo. Potrivit lui Mary, Ladybug s-a născut pe 3 ianuarie 2000, ceea ce ar însemna că tocmai a împlinit 23 de ani. Dacă data nașterii este corectă, Ladybug ar putea fi desemnată drept cel mai bătrân câine din lume, relatează Mirror

Ladybug s-a născut pe 3 ianuarie 2000

Potrivit Guinness World Records, cel mai bătrân câine cunoscut este Gino Wolf, care s-a născut în septembrie 2000. Acest record a fost verificat în luna noiembrie 2022. „Este minunat să ne aflăm astăzi aici și să o sărbătorim. Ne place pur și fim alături de ea și suntem atât de bucuroși că ea este încă aici cu noi, la 23 de ani”, a spus Nicole Blithe, medic veterinar la Clinica Neffsville.

Este un miracol”, a spus Mary.  Femeia a adăugat că se gândește să obțină recunoașterea oficială a Ladybug de la Guinness World Records, ca fiind cel mai bătrân câine din lume.  Actualul deținător al recordului, Gino, a fost adoptat de Alex Wolf în Boulder, Colorado, în 2002. „Am avut mare grijă de el de-a lungul anilor și este încă într-o formă relativ foarte bună... și foarte drăguț totuși, ceea ce este surprinzător având în vedere vârsta lui!", a spus Alex. 

Din păcate, nu toți câinii au stăpâni la fel de iubitori ca Gino și Buburuza. Recent, un puiuț a fost găsit aruncat în afara unui aeroport, după ce unui călător i s-a interzis să urce în avion cu el. Cățelușul „incredibil de dulce” de doar un an, numit Allie de către salvatori, a fost legat în fața Aeroportului Internațional Des Moines din Iowa, SUA, joia trecută și salvat de Animal Rescue League.

Personalul aeroportului a declarat organizației caritabile pentru protecția animalelor că unui călător, presupus a fi proprietarul câinelui, i-a fost interzis să ia puiul în avion, deoarece nu avea o cușcă specială pentru călătorie. Persoana a părăsit aeroportul cu cățelul și apoi s-a întors singură pentru a se îmbarca la bord, lăsând câinele legat în aer liber.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Cel mai bătrân câine din lume a împlinit 23 de ani: "Este minunat să ne aflăm astăzi aici și să o sărbătorim"