Antena Meniu Search
x

Cenușa micuțului Manuel, băiețelul de 4 ani mort de cancer, a fost găsită la câteva sute de metri de casă după ce a fost furată. "Este tot ce ne-a mai rămas"

O poveste care a emoționat și mobilizat o întreagă comunitate. Doi părinți din Pistoia, Italia, au rămas fără cenușa fiului lor, Manuel, un băiețel de patru ani care s-a stins de cancer, după ce casa în care locuiau a fost călcată de hoți. Printre bunuri, aceștia au plecat și cu urna în care se aflau rămășițele copilului mort în urmă cu 7 ani.

de Monica Palade

la 21.12.2022, 17:55

Cenușa micuțului Manuel, băiețelul de 4 ani mort de cancer, a fost găsită la câteva sute de metri de casă după ce a fost furată. "Este tot ce ne-a mai rămas de la el" - La Nazione

Părinții au făcut un apel disperat pe rețelele de socializare, care a devenit în scurt timp viral. „Dați-ne înapoi cenușa fiului nostru. E tot ce ne-a mai rămas de la el. Este neprețuită pentru noi. Nu vrem să pierdem cea mai prețioasă amintire a copilului pe care l-am iubit atât de mult”.

Găsită la câteva sute de metri de casă

Din fericire, urna a fost găsită la doar o zi după apelul disperat al părinților de câțiva oameni, care au sunat imediat la poliție. Era la doar câteva sute de metri de casa în care s-a comis furtul, scrie La Nazione.

Manuel Cianferoni a murit în 2015, la vârsta de doar 4 ani, din cauza cancerului. Moartea sa a provocat multă durere în comunitate, mai ales că micuțul a fost un luptător și un curajos până la capăt. Îi plăcea baschetul și era un mare fan al echipei locale și al idolul său Gek Galanda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Cenușa micuțului Manuel, băiețelul de 4 ani mort de cancer, a fost găsită la câteva sute de metri de casă după ce a fost furată. "Este tot ce ne-a mai rămas"