Antena Meniu Search
x

"Cerem milostivului Dumnezeu s-o primească în sălașul veșnic". Tânără de 17 ani, spulberată de mașină când încerca să salveze o pisică din drum, în Brazilia

A vrut să salveze o viață, dar și-a pierdut-o pe a ei. O tânără de 17 ani a murit în mod tragic, lovită de mașină, în timp ce încerca să salveze o pisică.

de Redactia Observator

la 12.10.2023, 21:51

Tânără de 17 ani, spulberată de mașină când încerca să salveze o pisică din drum, în Brazilia
Tânără de 17 ani, spulberată de mașină când încerca să salveze o pisică din drum, în Brazilia - Facebook / Rezilda Cavalcante

Jacianny Maria da Silva aștepta autobuzul cu care mergea către școală când s-a produs tragedia. Ea zărise o pisică întinsă pe șosea așa că, fără ezitare, a decis să o îndepărteze de pe drum și să o scape de pericolul de a fi lovită. Dar când a traversat strada, în Jupi, nord-estul Braziliei, pentru a ridica animalul, a fost lovită brusc de un Fiat. Fata a fost dusă la un spital din apropiere de Lajedo, cu multiple răni, dar a murit la scurt timp după ce a fost internată, potrivit Mirror.

Fata a murit spulberată de o mașină, când încerca să salveze o pisică de pe șosea

Șoferiţa a făcut testul cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Ea a declarat că adolescenta a traversat drumul pentru a lua o pisică și nu a putut vira la timp”, a declarat poliția.

Cu profundă durere plângem pierderea dragei noastre eleve Jacianny Maria da Silva, care a murit în această dimineață, lăsând un gol imens în inimile noastre. Sincere condoleanțe familiei și prietenilor ei în această perioadă dificilă. Fie ca ei să găsească mângâiere în amintirile și dragostea pe care ea a lăsat-o ca moștenire”, a declarat conducerea școlii la care învăța adolescenta.

Regretăm profund trecerea în neființă a lui Jacianny Maria da Silva, victima unui accident tragic care a avut loc luni dimineața, 9 octombrie 2023. Municipiul Jupi, prin primarul Ant nio Marcos Patriota, își exprimă solidaritatea cu întreaga ei familie și cerem milostivului Dumnezeu să o primească pe Jacianny în sălașul veșnic”, a declarat primarul orașului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Cerem milostivului Dumnezeu s-o primească în sălașul veșnic". Tânără de 17 ani, spulberată de mașină când încerca să salveze o pisică din drum, în Brazilia