Antena Meniu Search
x

Convins că soţia îl înşală, un român din Italia i-a pus gând rău "amantului" femeii. L-a aşteptat cu un cocktail Molotov

Măcinat de bănuieli că soţia îl înşală, un român stabilit în Italia a pus la cale un plan malefic, pentru a scăpa de presupusul amant. A pregătit un cocktail Molotov şi l-a invitat acasă pe bărbat, cu intenţii criminale. Salvarea celui care ar fi devenit victimă sigură a venit tot de la soţia românului şi fiica acesteia, care au prins de veste ce are de gând bărbatul şi au chemat de urgenţă carabinierii.

de Redactia Observator

la 08.10.2022, 20:25

"Amantul", aşteptat cu un cocktail molotov
"Amantul", aşteptat cu un cocktail molotov - Shutterstock / Profimedia

Un român în vârstă de 41 de ani din Italia nu a mai ţinut cont de nimic: orbit de bănuiala că soţia îl înşală, s-a hotărât să-l "scoată din peisaj" pe presupusul amant al femeii. Zis şi făcut, a pregătit un cocktail Molotov, cu gândul să-l atace pe bărbat la viitoarea sa întâlnirea cu nevasta lui. Tragedia a fost evitată cu ajutorul femeii şi al fiicei acesteia, care au prins de veste cu privire la planul acestuia şi au alertat poliţiştii italieni.

Carabinierii l-au păcălit pe român ca să intre în casă

Potrivit friulioggi.it, carabinierii din San Vito al Tagliamento l-au arestat pe român în noaptea de 3 spre 4 octombrie. L-ar fi găsit pe bărbat într-o stare de agitaţie vizibilă, după ce îl invitase în locuinţă pe aşa-zisul amant. Poliţiştii au simulat o intervenţie "la solicitarea vecinilor", care ar fi auzit "o explozie" în casă. În realitate, au venit să caute bomba şi să îi pună la adăpost pe toţi cei implicaţi în scandalul domestic. Românul a fost plasat în arest la domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Convins că soţia îl înşală, un român din Italia i-a pus gând rău "amantului" femeii. L-a aşteptat cu un cocktail Molotov