Antena Meniu Search
x

Galerie foto Copil-erou, ucis chiar după aniversarea de 13 ani. Băiatul din New York s-a aruncat în faţa maşinii ca să-şi salveze sora

Tyler Phillips, un băiat de 13 ani din New York, a fost lovit de un SUV pe pista de biciclete, după ce a sărit în faţa maşinii ca să o salveze pe sora lui de aceeaşi vârstă. Accidentul a avut loc la doar o zi după ce tânărul şi-a aniversat ziua de naştere, potrivit NBC4.

de Redactia Observator

la 21.10.2022, 13:49

Cei doi fraţi mergeau spre casă pe pista de biciclete în zona Coram din New York, când maşina l-a lovit pe Tyler. Accidentul a avut loc în seara din 12 octombrie, în jurul orei 19:30. Băiatul a fost transportat de urgenţă la spital şi a murit trei zile mai târziu, din cauza leziunilor grave. 

"Au încercat să îl resusciteze şi a fost inconştient timp de 30 de minute. Coloana vertebrală şi craniul lui s-au separat şi nu are nicio activitate cerebrală. A murit", a spus mama îndurerată a băiatului, Desari Mac, în timp ce echipa de salvare încerca să-i resusciteze fiul. 

Sora pentru care Tyler şi-a dat viaţa, Krystal, a scăpat cu câteva răni uşoare. Ea l-a descris ca fiind un erou şi a spus că băiatul a zburat în aer la impactul cu maşina - un Chevrolet închis la culoare, de dimensiuni mari. "Mi-a salvat viaţa. Era un erou, va fi un erou pentru totdeauna", a declarat ea pentru presa locală. 

Poliţia, în căutarea şoferului

Pe acelaşi subiect

Şoferul maşinii a plecat de la faţa locului după accident. Poliţia crede că maşina are oglinda pasagerului şi farurile sparte, dar şi oglinda retrovizoare dreaptă. Se oferă o recompensă de până la 5.000 de dolari pentru orice informaţii care ar putea ajuta la identificarea şoferului. Tyler şi Krystal erau elevi în aceeaşi clasă la Şcoala Generală William Paca, din districtul William Floyd. Administraţia şcolii a transmis un mesaj prin care îşi exprimă condoleanţele pentru pierderea dureroasă. 

"Deşi suntem recunoscători că Krystal a supravieţuit, moartea lui Tyler ne-a frânt inimile. Gândurile şi rugăciunile noastre se duc spre familia şi prietenii lui Tyler, în această perioadă", a spus administraţia.

Înmormântarea lui Tyler va avea loc astăzi la Casa Funerară Mangano Family din Middle Island. În afară de Krystal, băiatul mai avea încă trei fraţi - Rebecca, Matthew şi Michael. De un an, locuiesc toţi într-un adăpost de familie, alături de părinţi.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Copil-erou, ucis chiar după aniversarea de 13 ani. Băiatul din New York s-a aruncat în faţa maşinii ca să-şi salveze sora