Antena Meniu Search
x

Crimă cumplită, urmată de sinucidere: Întreagă familie, găsită moartă în casă, în SUA. Printre victime, două fetiţe de 6 şi 7 ani

O familie de cinci persoane a fost găsită moartă în casă, în Orlando, marţi după-amiază. Potrivit primelor date din anchetă, poliţiştii cred că ar fi vorba despre o crimă-sinucidere.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 03.08.2022, 17:10

Imagini de la faţa locului
Întreagă familie, găsită moartă în casă, în SUA. Printre victime, două fetiţe de 6 şi 7 ani - Fox 35 Orlando

Poliţiştii au fost chemaţi la domiciliu în urma unui apel de urgenţă în jurul orei 13.00. Când au intrat în casă au găsit trupurile a trei adulţi şi doi copii, niciunul având semne că ar mai fi în viaţă, relatează New York Post. Identitatea cadavrelor nu a fost dezvăluită, ofiţerii dorind să anunţe înainte rudele apropiate familiei.

Vecinii nu au auzit nimic suspect

Justin Rossilini, un vecin care locuiește vis-a-vis de casa cu două etaje, a declarat pentru Orlando Sentinel că familia era formată din părinţi şi trei copii, un fiu mai în vârstă şi două fetiţe de 6 şi 7 ani.

„Am avut ultimele două zile libere. Am fost acasă. N-am auzit nimic”, a spus el pentru ziarul local, menționând că familia tocmai se mutase în zonă în urmă cu câteva luni.

Mai multe echipaje ale poliţiei au ajuns la faţa locului, în cartierul Regiunea Lacului Nona. Ancheta este în plină desfăşurare, autorităţile încercând să dezlege misterul şi să afle care au fost cauzele care au dus la producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Crimă cumplită, urmată de sinucidere: Întreagă familie, găsită moartă în casă, în SUA. Printre victime, două fetiţe de 6 şi 7 ani