Antena Meniu Search
x

Crimă misterioasă în Mexic. Trei cadavre cu urme de tortură, descoperite de turiști pe o plajă, după ce au fos aduse de valuri la mal

Trupurile a trei persoane neînsuflețite, care au fost torturate înainte de a fi ucise, au fost descoperite de turiști pe o plaja din Mexic. Valurile au adus cadavrele la mal iar turiștii au anunțat imediat autoritățile.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 12:01

Crimă misterioasă în Mexic
Trei cadavre cu urme de tortură, descoperite de turiști pe o plajă, după ce au fos aduse de valuri la mal - Profimedia

Turiștii se bucurau de o zi normală de plajă, în Acapulco, Mexic, când trei trupuri neînsuflețite au apărut la mal, aduse de valuri. Aceștia au contactat imediat autoritățile, care au recuperat cadavrele fără să închidă zona. Acapulco, cândva renumită pentru plajele sale și pentru turiști celebri, este de mult timp locul unde se petrec crime oribile. 120 de crime au fost comise în oraș în doar primele patru luni ale acestui an, potrivit Mirror.

Primele două cadavre au fost găsite pe plaja Condesa sâmbăta trecută, în timp ce celălalt se afla pe plaja Icacos din apropiere. Chiar cu o zi înainte un salvamar a fost găsit mort pe o altă plajă din Acapulco. Unul dintre cadavrele găsite pe plaja Condesa avea picioarele și brațele legate și prinse de un bolțar, în timp ce bărbatul găsit în Icacos fusese împușcat în gât.

FGE investighează crimele comise în portul Acapulco. Procurorii au deschis un dosar de cercetare pentru responsabili, pentru omor, în evenimente care au avut loc pe diferite plaje din oraș și portul Acapulco”, potrivit unui comunicat al poliției din regiunea Guerrero (FGE).

Acapulco a devenit un câmp de luptă pentru bandele rivale de droguri

 „Aceste grupuri sunt aici de ceva vreme și încearcă să mențină controlul împreună cu alte grupurile care sunt stabilite în anumite zone ale orașului. Este clar că aceste grupuri infracționale comit crimele macabre și ajung să facă din Acapulco un loc periculor”, a declarat Adrian Olivas Franco, secretar pentru siguranta publică.

Pe 5 noiembrie, patru cadavre dezmembrate, trei bărbați și o femeie au fost găsite pe marginea drumului din apropiere, în statul Guerrero, cu mesaje de amenințare lăsate lângă ei. În aceeași zi au fost uciși trei membri ai unei organizații indigene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Crimă misterioasă în Mexic. Trei cadavre cu urme de tortură, descoperite de turiști pe o plajă, după ce au fos aduse de valuri la mal