Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Criteriul hilar după care o tânără de 26 de ani din UK își alege bărbații cu care să iasă la întâlniri

O femeie de 26 de ani are un criteriu ieșit din comun atunci când vine vorba de bărbați. Tânăra acceptă să iasă la întâlniri doar cu bărbații care stau în apropiere de restaurantele sau locurile cu mâncare ei preferată și nu s-ar putea întâlni niciodată cu un vegetarian, deoarece nu s-ar potrivi cu genul ei de "dietă".

de Redactia Observator

la 27.01.2023 , 16:50

Criteriul hilar după care o tânără de 26 de ani din UK își alege bărbații cu care să iasă la întâlniri Criteriul hilar după care o tânără de 26 de ani din UK își alege bărbații cu care să iasă la întâlniri - Facebook / Lauren Tenner

Erica Lauren Tenner, în vârstă de 26 de ani, este o fană înfocată a mânărurilor și chiar are o listă cu restaurantele pe care vrea să le încerce. Femeia locuiește în Londra, iar pentru ea, dragostea trece prin stomac. Femeia își planifică ieșirile foarte elaborat. Își alege localul de unde vrea să încerce mâncarea și se asigură că se trezește destul de devreme, astfel încât să fie sigură că prinde ofertele speciale pentru micul dejun, relatează Mirror.

Cu altă ocazie, a mers la o întâlnire doar pentru a putea mânca un kebap

Erica spune că este „un câștig pentru toată lumea” dacă bărbatul cu care alege să se întâlnească locuiește într-un restaurant foarte bun. Ea a ales să se întâlnească cu un bărbat în Finsbury Park, doar pentru că acesta locuia aproape de renumita cafenea Bake Street, pentru a ajunge la timp pentru prăjiturile speciale cu creme brûlée pentru micul dejun.

Articolul continuă după reclamă

Bake Street e la 75 de minute distanță față de casa mea. Nu aș avea cum să ajung acolo la timp pentru o prăjitură cu creme brûlée, așa că am mers la o întâlnire, special pentru acest lucru. L-am cunoscut pe Hinge și am fost la o întâlnire special vineri seara, așa că eram pregătit pentru ofertele de sâmbătă dimineața. L-am părăsit la 9:00 dimineața, apoi am ajuns la cafenea la 10:00, după o plimbare lejeră pe acolo”, a declarat femeia.

Cu altă ocazie, a mers la o întâlnire doar pentru a putea mânca un kebap. „Am o hartă pe Google cu indicatoare în toate locurile mele preferate de mâncare și cu locurile pe care vreau să le încerc. Dacă se întâmplă să fie lângă cineva cu care vreau să mă întâlnesc, este câștig pentru toți. Întotdeauna am fost foarte pasionată de mâncare”, a spus femeia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Criteriul hilar după care o tânără de 26 de ani din UK își alege bărbații cu care să iasă la întâlniri