Antena Meniu Search
x

Cum a reușit un bărbat din UK să plătească pentru un burger peste 800 de dolari, din greşeală. Nu și-a recăpătat banii: "Este foarte frustrant"

Un bărbat în vârstăde 35 de ani din Manchester a plătit, din greșeală, peste 800 de dolari pentru un burger care, în mod normal, costă doar opt dolari.

de Redactia Observator

la 06.02.2023, 09:47

Cum a reușit un bărbat din UK să plătească pentru un burger peste 800 de dolari, din greşeală.
Cum a reușit un bărbat din UK să plătească pentru un burger peste 800 de dolari, din greşeală. - Shutterstock

Toby Wilson, în vârstă de 35 de ani, din Manchester, nu știa că a cheltuit banii când a mers să mănânce la Kebab Kitchen de la Efe, după o noapte petrecută în York. Bărbatul și-a dat seama că a introdus suma greșită pentru ceea ce a comandat abia după ce și-a verificat soldul bancar câteva zile mai târziu și a văzut că banii lui au dispărut, relatează Mirror.

Bărbatul nu a reușit să-și obțină banii înapoi

După ce l-a contactat pe șeful rulotei cu mâncare cu privira la plate pe care a făcut-o, acesta a cerut ca banii să fie rambursați. Din păcate, bărbatul nu a reușit încă să-și obțină banii înapoi.

Este foarte frustrant. Desigur, la început, a fost o poveste puțin amuzantă. M-am gândit că va fi rezolvată rapid și băncile vor spune „Da, este o eroare”. Dar banca este foarte lentă în a face lucrurile. Ei au spus: „Ai o chitanță? „Aspectul uman este că eu nu. Nimeni nu are chitanță pentru astfel de lucruri. Am o ipotecă și facturi de plătit. Este doar foarte îngrijorător. Ideea este că banii sunt ai mei și sunt o sumă semnificativă", a spus Toby.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Cum a reușit un bărbat din UK să plătească pentru un burger peste 800 de dolari, din greşeală. Nu și-a recăpătat banii: "Este foarte frustrant"