Antena Meniu Search
x

Foto Cum arată "hotelul ororilor", unde o tânără a fost ucisă cu sânge rece de un "criminal canibal". S-a vândut la un preţ peste aşteptări

Un hotel care a fost nu demult scena unei crime brutale e scos acum la vânzare, pentru o sumă de peste 250.000 de lire sterline. În 2014, aici şi-a găsit sfârşitul o tânără de doar 22 de ani, ucisă cu bestialitate de un "criminal canibal".

de Redactia Observator

la 15.11.2022, 18:51

Un hotel cu o poveste macabră va fi scos la vânzare pentru o sumă de peste 250.000 de lire sterline. În 2014, Cerys Yemm, o tânără în vârstă de 22 de ani, a fost ucisă aici de Matthew Williams. Criminalul de 34 de ani fusese eliberat din închisoare cu două săptămâni înainte să-şi ducă la îndeplinire planul malefic.

Crima odioasă nu i-a ţinut departe pe cumpărători

Potrivit Mirror, tânăra s-a întors în camera de hotel din Bargoed, South Wales, împreună cu Williams, iar trupul ei însângerat a fost găsit tot acolo, după atatc, cu o mulţime de răni - urme ale caznelor cumplite la care a fost supusă. Bărbatul a murit la rândul său, iar în cadrul cercetărilor, în 2017, s-a vehiculat că acesta ar fi fost omorât de un poliţist chemat la locul crimei. Matthew Williams consumase cantităţi uriaşe de droguri, care ar fi putut duce inclusiv la decesul acestuia.

În ciuda numelui rău famat, hotelul s-a vândut acum pentru 270.000 de lire sterline, cu 20.000 de lire serline mai mult decât preţul solicitat. Un trio de potenţiali investitori s-a interesat de această achiziţie. "Părţile interesate au fost informate cu privire la istoricul proprietăţii. Pe cei mai mulţi nu i-a deranjat", a declarat un purtător de cuvânt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Cum arată "hotelul ororilor", unde o tânără a fost ucisă cu sânge rece de un "criminal canibal". S-a vândut la un preţ peste aşteptări