Antena Meniu Search
x

Curier din Anglia găsit mort, după ce a lucrat în ture de 14 ore, 7 zile la rând. Încerca să ducă la timp coletele de Black Friday

Un curier DPD a murit în maşina de muncă, după ce a lucrat șapte zile pe săptămână, timp de 14 ore, înainte de Black Friday. Warren Norton s-a stins din viaţă la vârsta de 49 de ani, după ce a încercat să livreze cât mai multe colete înainte de 25 noiembrie.

de Redactia Observator

la 25.11.2022, 11:18

Curierul încerca să ducă la timp coletele de Black Friday
Curierul încerca să ducă la timp coletele de Black Friday - Facebook

Colegii săi l-au găsit prăbușit peste volanul dubei, la depoul DPD din Dartford, Kent, potrivit The Sun. ''Warren a lucrat fără oprire pentru a livra cât mai multe colete a putut. Managerii încearcă să te convingă să lucrezi mai multe ore şi zile mai lungi pentru că știu că suntem liberi profesioniști. Etajul depozitului trebuie să fie eliberat de pachete cu orice preț'', a declarat o sursă. 

Colegii au crezut că a adormit la volanul dubei

Angajaţii care l-au găsit au crezut inițial că bărbatul a adormit din cauza epuizării. Au bătut în geam când l-au văzut, dar el nu a răspuns. Alți curieri i-au spart apoi geamul pentru că bărbatul nu dădea semne de viaţă. A căzut din dubă direct pe podea când au deschis ușa.

Salvatorii au intervenit de urgenţă și au folosit inclusiv un defibrilator, dar curierul a fost declarat mort la fața locului, în timp ce zăcea pe podeaua depozitului. Norton, care lasă în urmă o fiică de 14 ani, a lucrat pentru DPD aproximativ doi ani.

Curierii lucrează adesea pe cont propriu, începând de la ora 6 dimineața și până târziu în timpul zilei, livrând uneori chiar şi mai mult de 150 de colete pe zi. ''Gândurile noastre sunt alături de familia și de prietenii lui în acest moment", a spus un purtător de cuvânt al DPD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Curier din Anglia găsit mort, după ce a lucrat în ture de 14 ore, 7 zile la rând. Încerca să ducă la timp coletele de Black Friday