Antena Meniu Search
x

"Da, l-am ucis pe tata, eram îngrijorat pentru mama!" Un băieţel de 14 ani a mărturisit în lacrimi crima pe care a comis-o apărându-şi familia, în Rusia

Un adolescent de 14 ani şi-a ucis tatăl vitreg cu mai multe lovituri de cuţit. În timpul unei confesiuni, copilul din Rusia a mărturisit care a fost adevăratul motiv pentru care a recurs la acest gest fatal.

de Monica Palade

la 05.08.2021, 17:01

"Da, l-am ucis pe tata, eram îngrijorat pentru mama!" Un băieţel de 14 ani a mărturisit în lacrimi crima pe care a comis-o apărându-şi familia, în Rusia - captura video

Cumplitul incident a avut loc pe 8 ianuarie, când Alexei Tolstikhin, 14 ani, l-a înjunghiat pe tatăl său vitreg, Ghenady Beloborodov. Procurorii au decis că tânărul a acţionat sub constrângere şi, prin urmare, nu este responsabil penal pentru acțiunile sale.

Potrivit site-ului de știri Lenta, mama băiatului, Vera Tolstikhina, și soțul ei, Ghenady, vizitaseră nişte prieteni și tocmai se întorseseră acasă, când Ghenady a început să devină violent. A vrut să îşi continue petrecerea şi i-a cerut soţiei, mama lui Alexei, să îi dea o sticlă de votcă, pe care o aveau în casă. Femeia a refuzat şi s-a închis într-o cameră împreună cu fiica de un an. Supărat Ghenady ar fi spart ușa și a început să o agreseze.

A sărit să îşi apere mama

Atunci adolescentul a sărit în apărarea mamei sale. Apucând un cuțit, copilul și-a înjunghiat tatăl vitreg de mai multe ori, iar bărbatul a murit pe loc din cauza rănilor sale. „Stăteam pe un fotoliu, la telefon. Am auzit cearta și m-am ridicat să mă uit. Am văzut uşa spartă. Atunci el a intrat, s-a aşezat pe pat şi i-a cerut mamei sticla de alcool”, a spus băiatul.

Pe acelaşi subiect

Când ea a refuzat, Ghenady a tras-o de păr şi a început să o scuture violent în timp ce ea încă ţinea în braţe copilul. „Da, l-am ucis. Eram foarte îngrijorat pentru mama mea, iar Dasha (sora lui mai mică) se temea foarte mult”, a spus Alexei.

Școlarul a menționat că relația sa cu tatăl său vitreg a fost inițial bună și că uneori chiar l-a ajutat cu temele. Dar după ce și-a pierdut slujba, Ghenady a devenit agresiv cu toți membrii familiei. La 30 iulie, presa locală a anunțat că băiatul nu va fi condamnat la o pedeapsă cu închisoarea.

Potrivit avocatului familiei, Bair Ilyunov, responsabilitatea pentru crimă într-o stare de criză emoțională în urma traumei mentale este aplicabilă numai de la vârsta de 16 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » "Da, l-am ucis pe tata, eram îngrijorat pentru mama!" Un băieţel de 14 ani a mărturisit în lacrimi crima pe care a comis-o apărându-şi familia, în Rusia