Antena Meniu Search
x

Bebeluşul de două luni, ucis de mama româncă, a fost înmormântat în Belfast. Tatăl i-a purtat sicriul pe brațe

Bebelușul de două luni, ucis de mama româncă în Belfast, a fost înmormântat miercuri. Tatăl micuțului i-a purtat sicriul alb pe brațe, iar participanții la funeralii au purtat hanorace cu poza bebelușului, potrivit Daily Mail.

de Redactia Observator

la 05.08.2021, 20:52

Vezi și

Liam O’Keefe, un bebeluș de doar două luni, a fost găsit mort în casă. Mama sa, originară din România, este acuzată de crimă. Femeia în vârstă de 29 de ani a încercat să-și ucidă și fiica de doi ani, aceasta fiind în stare gravă la spital.

Miercuri, tatăl îndurerat a purtat pe brațe sicriul alb cu trupul neînsuflețit al copilului ucis, iar fiica sa cea mare, dintr-o căsnicie anterioară, a dezvăluit presei că familia este distrusă în urma acestui incident. „Urmau să-l boteze pe copil curând. În schimb, l-au înmormântat. Avea doar două luni, nici nu am apucat să-l văd. Tatăl meu este devastat. Liam a fost un bebeluș frumos. Suntem distruși”. La funeralii au participat zeci de persoane, purtând hanorace cu poza copilului ucis prin înjunghiere. 

Liam O'Keefe, tatăl copiilor, se afla în Anglia, în momentul teribilului atac, însă a revenit de urgență în Irlanda de Nord. Surprins de reporterii Belfast Live, pe strada plină de baloane albastre, în memoria băiețelului ucis, bărbatul a declarat că este distrus.

Liam a cunoscut-o pe Raluca în România, în timpul unei vacanțe cu prietenii, în urmă cu trei ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Bebeluşul de două luni, ucis de mama româncă, a fost înmormântat în Belfast. Tatăl i-a purtat sicriul pe brațe