Antena Meniu Search
x

De la agonie, la extaz: Un jucător care a câștigat un milion de euro la loterie a pierdut toți banii pentru că nu și i-a revendicat la timp, în Franța

De la marele câștigător, la marele învins. Un jucător care trebuia să încaseze marele premiu de un milion de euro la loterie a ratat premiul pentru că nu și-a revendicat câștigul.

de Monica Palade

la 04.12.2023, 18:10

De la agonie, la extaz: Un jucător care a câștigat un milion de euro la loterie a pierdut toți banii pentru că nu și i-a revendicat la timp, în Franța - Shutterstock

Câștigătorul a luat marele premiu la loteria EuroMillions, în Reunion, Franța, pe 3 octombrie, însă nu s-a prezentat la timp. Un premiu câștigat la loteria franceză, indiferent de valoarea acestuia, trebuie revendicat în termen de 60 de zile de la extragerea câștigătoare.

De la marele câștigător, la marele învins

Ca în fiecare marți și vineri, un jucător a fost extras la tombola My Million, care permite câștigarea unui milion de euro. „În acea seară, codul câștigător My Million MV 249 2574 este extras la întâmplare, este mai întâi indicat că a fost câștigat în străinătate înainte ca rezultatul final să îl indice în jurul unei grile validate într-un punct de vânzare situat în sudul Insulei Reunion”, anunță compania.

„Din păcate, după căutări intense în diferitele puncte de vânzare FDJ din 23 octombrie, nu a fost găsit câștigătorul de un milion de euro”. De fapt, FDJ „a emis o notificare de căutare preluată de presa locală” pentru a găsi câștigătorul, dar acesta din urmă nu s-a prezentat în timpul regulamentar de 60 de zile de la extragerea câștigătoare.

Considerate pierdute din 2 decembrie la ora 00:00, câștigurile ajung acum la FDJ și sunt incluse în „fondul de premii” pentru a fi repuse în joc. Este a cincea oară în acest an când câștigătorul francez al unui premiu My Million nu vine să-și ridice premiul, scrie Le Parisien.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că femeile din România ar trebui să primească mai mulţi bani decât bărbaţii?

Observator » Mapamond » De la agonie, la extaz: Un jucător care a câștigat un milion de euro la loterie a pierdut toți banii pentru că nu și i-a revendicat la timp, în Franța