Antena Meniu Search
x

Doi adolescenți au semănat moarte la o petrecere, în Mexic. Au ucis 8 oameni și rănit alți 7, după care au fugit pe motociclete. Complicii lor, tot în arest

Doi adolescenţi de 14 ani, acuzaţi că au împuşcat mortal opt persoane şi că au rănit şapte în timpul unei petreceri într-o suburbie a capitalei Ciudad de Mexico, au fost arestaţi, au anunţat joi autorităţile, relatează AFP.

de Redactia Observator

la 17.03.2023, 10:55

Doi adolescenţi, acuzaţi că au împuşcat mortal opt persoane
Doi adolescenţi, acuzaţi că au împuşcat mortal opt persoane - Profimedia Images

Cei doi adolescenţi, precum şi alţi şapte suspecţi în această afacere, au fost arestaţi în cadrul unei operaţiuni care s-a desfăşurat săptămâna trecută, vineri şi sâmbătă, la Chimalhuacan şi Nezahualcoyotl, potrivit unui comunicat al guvernului federal.

"Primele elemente ale anchetei au arătat că pe 22 ianuarie o familie sărbătorea o aniversare în cartierul Fundidores din Chimalhuacan când un grup de bărbaţi înarmaţi a ajuns pe motociclete", potrivit comunicatului. Printre ei se aflau doi minori care "au tras asupra participanţilor şi au fugit".

8 morți și 7 răniți în urma atacului teribil

Trei adulţi au fost ucişi la faţa locului şi alţi cinci au murit în timp ce primeau îngrijiri medicale în spitalele în care au fost transportaţi. Alte şapte persoane au fost rănite, între care minori cu vârste de 3 şi de 14 ani.

Omuciderile voluntare au scăzut în Mexic cu 7,1% în 2022 comparativ cu 2021, la 30.968 de cazuri, a anunţat în ianuarie guvernul. Mii de persoane au dispărut şi circa 350.000 de omucideri au avut loc în Mexic de la declanşarea în 2006 a unei ample ofensive antidrog susţinute de SUA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Doi adolescenți au semănat moarte la o petrecere, în Mexic. Au ucis 8 oameni și rănit alți 7, după care au fugit pe motociclete. Complicii lor, tot în arest