Antena Meniu Search
x

Galerie foto Doi dintre copilaşii ucişi la o petrecere în pijamale au fost înmormântaţi la două zile după mama lor, în Anglia: ''Odihniţi-vă în pacea perfectă''

Un frate și o soră, care au fost uciși în timpul unei petreceri în pijamale, au fost îngropați într-o procesiune privată, la doar două zile după ce mama lor a fost înmormântată.

de Redactia Observator

la 26.10.2021, 08:28

John Paul Bennett, în vârstă de 13 ani, și sora lui, Lacey, în vârstă de 11 ani, au fost găsiți morți alături de mama lor, Terri Harris, de 35 de ani, și de prietena lui Lacey, Connie Gent, de 11 ani, în timpul unei petreceri în pijamale, luna trecută. Damien Bendall, iubitul doamnei Harris, este acuzat de toate cele patru crime și a fost arestat preventiv. Bărbatul de 31 de ani urmează să fie judecat în luna martie.

Copilaşii au fost înmormântați în cadrul unei procesiuni private, sâmbătă, la două zile după ce apropiaţii au ieşit pe străzi pentru a-și lua rămas bun de la mama lor. Tatăl lor, Jason Bennett, le ceruse anterior celor aflaţi în doliu să învețe să cânte The Greatest Showman's Never Enough pentru slujbă. El a spus că va cânta melodia, deoarece cântecul era special pentru el şi pentru copilaşii săi. 

La cererea domnului Bennett, detaliile funeraliilor copiilor săi au fost păstrate private și doar prietenii apropiați și familia au participat la slujbă. El a postat anterior pe Facebook: ''Un mesaj pentru toți cei care participă la funeraliile bebelușilor mei. Toţi sunt bine veniţi. Am rugămintea către oricine mă poate ajuta în ziua respectivă. Eu și copiii mei obișnuiam să cântăm o anumită melodie în mașina noastră și să o facem ca și cum nimic altceva nu contează. Încerc să rămân puternic și, în timp ce îmi port ambii copii pe umeri, sunt hotărât să cântec cu voce tare, ca și cum am fi în mașină''

Înmormântarea copiilor a avut loc la doar câteva zile după ce apropiaţii s-au aliniat pe străzile din afara bisericii St. Giles din Killamarsh, la periferia orașului Sheffield, pentru înmormântarea lui Terri Harris, notează Daily Mail

Pe acelaşi subiect

Lacrimi amare pentru mămica ucisă alături de trei copii, după o petrecere în pijamale

Sicriul doamnei Harris a fost purtat într-o trăsură albă trasă de doi cai. Florile au fost așezate deasupra acestuia, în timp ce mai multe buchete au fost depuse în afara capelei. Cei îndoliați și-au plecat capetele în timp ce cortegiul trecea și mulți nu au mai putut să îşi stăpânească lacrimile.

Un mesaj spunea: ''Draga mea prietenă Terri, voi păstra amintirile pe care le-am făcut. Tu și bebelușii tăi odihniţi-vă în pacea perfectă''. La sfârșitul slujbei au fost eliberați doi porumbei și baloane albastre și roz. Numai familia și prietenii apropiaţi au putut participa la ceremonia din biserică, dar aceasta a fost transmisă prin difuzoare şi afară.

Serviciul a fost urmat de o incinerare privată în apropiere de Chesterfield. Doamna Harris, îngrijitoare de profesie, s-a născut în partea de est a Londrei, unde a locuit până la vârsta de 17 ani, când s-a mutat la Sheffield împreună cu mama ei.

Părinții doamnei Harris, Angela Smith și Lawrence Harris, au emis o declarație comună prin intermediul poliției. Ei au spus: ''Fiica noastră, lumea noastră, totul nostru. Din ziua în care s-a născut a fost prințesa noastră și a rămas așa până când ne-a fost luată cu cruzime. Era o mamă uimitoare; copiii ei erau lumea ei. Terri s-ar fi sacrificat nu doar pentru familia și prietenii ei, ci pentru oricine avea nevoie de ajutorul ei. Își iubea munca de îngrijitor și avea să meargă dincolo pentru oamenii pe care îi îngrijea''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Doi dintre copilaşii ucişi la o petrecere în pijamale au fost înmormântaţi la două zile după mama lor, în Anglia: ''Odihniţi-vă în pacea perfectă''