Antena Meniu Search
x

Foto Doi fraţi, un singur destin tragic: au murit de cancer în aceeaşi zi, pe acelaşi pat de spital, la o diferenţă de câteva ore, în Brazilia

Doi frați din Brazilia care se sprijineau reciproc în lupta lor împotriva cancerului au murit în același spital la doar câteva ore distanță. O întreagă comunitate şi familie este îndurerată de vestea fulgerătoare.

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 17:06

Doi fraţi, un singur destin tragic: au murit de cancer în aceeaşi zi, pe acelaşi pat de spital, la o diferenţă de câteva ore, în Brazilia
Doi fraţi, un singur destin tragic: au murit de cancer în aceeaşi zi, pe acelaşi pat de spital, la o diferenţă de câteva ore, în Brazilia - Facebook

Francisco Antunes Sobrinho, în vârstă de 52 de ani, și fratele său mai mic, Eduardo Antunes da Silveira, în vârstă de 38 de ani, și-au pierdut viața pe 19 august, după ce ani de zile s-au luptat cu înfiorătoarea boală, relatează The Independent.

Fratele mai mare a fost diagnosticat cu cancer intestinal în mai 2021. O lună mai târziu, fratelui mai mic Eduardo, i s-a spus că are cancer la ficat. Frații s-au sprijinit unul pe altul în timpul luptei lor, dar sănătatea lor s-a deteriorat brusc. Eduardo a fost transportat de urgență la un spital din apropiere din Santa Cruz, Rio de Janeiro, Brazilia.

Familia a primit vestea morţii celui de al doilea frate în timp ce planificau înmormântarea primului

A petrecut patru zile în spital înainte de a muri. Fratele mai mic, João Antunes Neto, vorbise cu familia sa la telefon, discutând despre înmormântare, când Francisco a fost dus de urgență la spital.

Doar câteva ore mai târziu a murit pe același pat, la același spital. Șoferul de autobuz, João a declarat presei locale: "Au fost atât de apropiați încât au murit pe același pat de spital. Acesta este unul dintre cele mai mari momente de suferință din viața mea și din viața întregii mele familii".

Frații au fost înmormântați la cimitirul public Santa Cruz – la doar 24 de ore distanță. Primarul Paulo César a declarat trei zile de doliu oficial în oraș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Doi fraţi, un singur destin tragic: au murit de cancer în aceeaşi zi, pe acelaşi pat de spital, la o diferenţă de câteva ore, în Brazilia