Antena Meniu Search
x

Doi gemeni despărțiți la naștere s-au regăsit întâmplător, în autobuz, în drum spre şcoală. Acum, Mario și Carlo îşi caută mama

Mario și Carlo, născuți la Bari, Italia, în 1963, au fost separați la naștere și adoptați de două familii diferite. 13 ani mai târziu, cei doi s-au regăsit din pură întâmplare în autobuzul spre școală, descoperind că sunt gemeni. Astăzi, când au 60 de ani, încă își caută mama.

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 15:58

Acum, Mario și Carlo îşi caută mama - Telebari

În 1976, Mario lua autobuzul către școală în fiecare dimineață, în timp ce Carlo aștepta același autobuz într-o altă stație, la 10 kilometri distanță. Cei doi, fără să știe de legătura de sânge care îi unește, au devenit din ce în ce mai apropiați, până în ziua în care au descoperit că sunt frați.

Gemenii regăsiţi îşi caută mama

"Când tatăl meu l-a văzut pe Carlo la noi acasă a înțeles totul", a declarat Mario pentru Telebari. "Când mama adoptivă a lui Carlo a murit, familia mea l-a invitat la masă. Acolo ne-au spus adevărul: sunteți gemeni, fii ai aceleiași femei. V-au separat în leagăn".

După reuniunea neașteptată, Mario și Carlo au încercat să-și refacă istoria. Pare că mama lor biologică era o fată nobilă care a plătit pentru a șterge urmele nașterii, relatează Mediafax.

"Astăzi, ca tată a doi copii și bunic, aș vrea să o îmbrățișez și să găsesc răspunsuri", spune Mario, care a lansat și un apel pe rețelele de socializare pentru a o găsi pe femeia care le-a dat naștere lui și fratelui său Carlo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Doi gemeni despărțiți la naștere s-au regăsit întâmplător, în autobuz, în drum spre şcoală. Acum, Mario și Carlo îşi caută mama