Antena Meniu Search
x

Doi polițiști bulgari au murit după ce un autocar cu migranți s-a izbit de mașina lor. Șoferul a refuzat să oprească la semnalele agenților

Doi polițiști din Bulgaria au fost uciși într-un accident rutier, în orașul Burgas, după ce șoferul unui autocar a refuzat să oprească la semnalele agenților și s-a izbit cu viteză de mașina lor, scrie Euronews.com.

de Redactia Observator

la 25.08.2022, 12:46

- BNN Bulgaria / Twitter

Incidentul a avut loc la 5 dimineața, în orașul Burgas de pe coasta Mării Neagre. Autocarul era înmatriculat în Turcia și transporta 47 de migranți a căror naționalitate nu a fost dezvăluită. Autovehiculul a oprit într-o zonă rezidențială, când agenții au oprit mașina în fața acestuia. Șoferul s-a izbit de autospecială, apoi s-a oprit într-o stație de autobuz. 

Cei doi polițiști au murit pe loc și nu au fost raportate alte victime. În urma acestui incident a fost deschisă o anchetă. Până în prezent nu au fost aduse acuzații împotriva șoferului, însă un procuror a transmis că acțiunile sale au fost “conștiente și intenționate”.

Pe 6 august, tot în Bulgaria s-a produs un accident deosebit de grav în care a fost implicat un autocar înmatriculat în România, soldat cu patru victime: trei români și un cetățean turc. O săptămână mai târziu, un autocar din Serbia a fost implicat într-un accident în orașul Stara Sagora din sudul Bulgariei, în care au fost răniţi copii şi adulţi care se aflau la bord.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Doi polițiști bulgari au murit după ce un autocar cu migranți s-a izbit de mașina lor. Șoferul a refuzat să oprească la semnalele agenților