Antena Meniu Search
x

Doi soţi, găsiţi morţi în casa lor din Italia. După 16 ore de audieri, fiul lor a recunoscut că şi-a măcelărit părinţii pentru că nu au vrut să-i mai dea bani

Sfârşit tragic pentru doi bătrâni, în vârstă de 75 de ani şi 70 de ani. Pensionarii au fost găsiţi în casa lor din Fano, Italia. Cel care a dat alarma este chiar fiul celor doi, în vârstă de 50 de ani, care locuia deasupra celor doi.

de Monica Palade

la 25.06.2024 , 14:31

Doi soţi, găsiţi morţi în casa lor din Italia. După 16 ore de audieri, fiul lor a recunoscut că şi-a măcelărit părinţii pentru că nu au vrut să-i mai dea bani

După un lung interogatoriu de 16 ore, Luca Ricci a recunoscut că şi-a măcelărit părinţii pentru că nu au mai vrut să îi mai dea bani, după ce i-a făcut să îşi piardă casa din cauza datoriilor.

Şi-a ucis părinţii cu sânge rece

Mai întâi, Luca și-a sugrumat mama, pe Luisa Marconi. Ulterior și-a lovit tatăl, pe Giuseppe Ricci, cu un ciocan. Bărbatul a fost găsit cu craniul spart din cauza loviturilor multiple.

Articolul continuă după reclamă

Luca Ricci a fost arestat pentru omor multiplu agravat de cruzime. Bărbatul, care este tatăl a doi copii, a recunoscut într-un final că el este autorul crimelor. Criminaliştii au cercetat şi apartamentul lui, în căutarea de dovezi.

Tocmai în încercarea de a reconstitui cu exactitate ceea ce s-a întâmplat, trupul tatălui nu fusese transferat la morgă împreună cu cel al soției sale: craniul bătrânului fusese spart după ce fusese lovit în mod repetat de un obiect contondent. Pompierii au drenat un bazin în grădina din spatele casei și a fost găsit un ciocan, despre care se crede că este obiectul crimei, scrie Fan Page.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Mapamond » Doi soţi, găsiţi morţi în casa lor din Italia. După 16 ore de audieri, fiul lor a recunoscut că şi-a măcelărit părinţii pentru că nu au vrut să-i mai dea bani